Stiri: Companii

JTI România are din aprilie un nou manager general

21.04.2015

JTI România, Moldova și Bulgaria are, din luna aprilie, un nou manager general, Mark Rock preluând această funcţie. Acesta deţine o experiență de circa 28 de ani în industria tutunului. În anul 1987, el s-a alăturat departamentului de Vânzări și Marketing al Gallaher din Marea Britanie, unde a ocupat funcţii care au implicat responsabilități din ce în ce mai complexe, ajungând la conducerea departamentului respectiv al JTI.

În 2007, Gallaher a fost cumpărate de JTI, iar în anul 2012 Mark Rock a fost numit la conducerea departamentului Key Accounts, Category Management & Channel Planning, la Geneva, unde se află sediul central al companie. După aceea, acesta a condus departamentul Corporate Trade Marketing de la Geneva, sprijinind  dezvoltarea și exploatarea capacităților legate de trade marketing la nivelul întregului grup.

„JTI a intrat în a treia decadă de când este prezentă în România: am venit aici ca să rămânem și să dezvoltăm afacerea, așadar vom continua să investim în mărcile noastre, în fabrică și în oamenii noștri. Vom colabora și pe viitor cu autoritățile, într-o manieră constructivă și transparentă, pentru un mediu fiscal și legislativ stabil și pentru a combate contrabanda cu țigarete. Sunt foarte impresionat de reputația solidă pe care JTI și-a construit-o în România, atât în mediul de afaceri, cât și în comunitatea locală și cred că JTI trebuie să se implice în continuare, ca și până acum, în programele de responsabilitate socială”, a declarat Mark Rock, noul General Manager al JTI România, Moldova și Bulgaria.

Mark Rock preia funcția de la Charlie Cunningham-Reid, care va conduce departamentul Corporate Affairs & Communications al JTI din Marea Britanie.

JTI și-a început activitatea în România în anul 1993 și a fost una dintre primele companii multinaționale înființate în ţara noastră.