Stiri: Companii

JTI România s-a mutat într-un sediu nou

18.06.2014

JTI România a inaugurat astăzi noul sediu central al companiei, situat lângă fabrica de țigarete a producătorului. În clădire, care are 5000 de metri pătrați, lucrează peste 200 de angajați. Procesul de renovare și extindere a noului sediu a început în luna aprilie a anului trecut 2013 și s-a încheiat conform planului stabilit, în mai 2014.

La evenimentul de inaugurare au participal Excelența Sa Dl. Keiji Yamamoto, Ambasadorul Japoniei în România, Dl. Neculai Onțanu, Primarul Sectorului 2 din București și Jorge da Motta, Regional President JTI Central Europe.

”Este, într-adevăr, o mare realizare, dacă luăm în calcul complexitatea proiectului. Vorbim nu doar despre o nouă clădire, ci despre renovarea și extinderea uneia existente. Sediul este unul modern, elegant  și cred că va fi un mediu de lucru excelent pentru noi toți”, a declarat Charlie Cunningham-Reid, General Manager JTI Romania, Moldova și Bulgaria.

Dl. Keiji Yamamoto, Ambasadorul Japoniei la București, a precizat că fiecare succes al unei companii japoneze pe piața locală reprezintă încă un pas înainte în consolidarea relațiilor economice dintre România și Japonia.

”Ambasada Japoniei și JTI România continuă să aibă relații excelente, dezvoltate de-a lungul anilor. Suntem recunoscători JTI pentru susținerea constantă și promovarea permanentă a culturii japoneze în România. Acest nou sediu consolidează statutul JTI, de cel mai important investitor japonez în România”, a afirmat Ambasadorul Japoniei la București.

Jorge da Motta, Regional President JTI Central Europe, a spus că principiile strategice de management ale companiei sunt bazate pe angajamentul JTI de a-și îndeplini responsabilitățile față de toți partenerii.

”Mă refer la modelul 4S, care privește angajamentul nostru echilibrat față de consumatori, acționari, angajați și societatea în ansamblu. Această abordare ne diferențiază și cred cu tărie că reprezintă cheia competitivității noastre. Suntem ambițioși să continuăm dezvoltarea afacerii pe plan local, iar clădirea modernă reflectă acest lucru, constituindu-se într-un spațiu de lucru excelent pentru echipa noastră dedicată din România”, a continuat acesta.

JTI este una primele companii multinaționale stabilite în România, compania începând afacerea în țara noastră în anul 1993.