Stiri: Companii

Jubile a inaugurat noi saloane de petreceri

23.08.2017

Jubile, Furnizor al Casei Regale a României, a inaugurat o nouă locație în zona de nord a Bucureștiului, Jubile Concept: Events – Art – Party, care cuprinde cinci saloane cu un design interior elegant, în stilul Art Deco, dar și cu o grădină și piscină, ideale pentru petrecerile în aer liber.

Designul Jubile Concept se încadrează în stilul Art Deco, inspirat și din tehnologia actuală, cu linii netede, forme geometrice, aerodinamice și culori strălucitoare. Noutatea saloanelor constă în faptul că acestea au pereţi mobili, astfel încât să poată acomoda 1.000 de persoane într-o singură sală grandioasă.

”Aducem pe piață un nou concept de locație pentru evenimente private, care să fie versatil și ușor de adaptat pentru diferite tipuri de ocazii: petreceri în aer liber, expoziții de artă, teatru, gale, lansări de produs, conferințe, convenții, simpozioane, cocktail party-uri, dar și cele sociale precum cununii în aer liber, aniversări, nunți,etc. Partea fascinantă a Jubile Concept constă în grădina spațioasă care este într-un perfect echilibru cu piscina și care creează zona ideală pentru petrecerile în aer liber”, a declarat George Ciaușu, manager Jubile Concept.

Astfel, pentru cei care caută un loc aparte pentru petrecerea aniversară, pentru garden party-uri sau pentru cununii în aer liber, Jubile Concept pune la dispoziție o gradină și o piscină spectaculoase, dar și cele mai interesante servicii pentru petreceri de neegalat.