Jucarii Lupilu Lidl preturi

Jucării Lupilu Lidl: Ce prețuri au cele opt animăluțe de pluș?

18.09.2019

Jucării Lupilu Lidl prețuri. Retailerul a anunțat că lansează o nouă colecție de plușuri Lupilu. Astfel, în perioada 19 septembrie – 20 octombrie, compania îi surprinde pe cei mici cu o colecție de opt animăluțe Lupilu din pluș.

”Încă de la primii pași, copiii îi vor avea ca parteneri la joacă, masă sau băiță pe Pufu Somnorosul, Rilă Ronțăilă sau Ika Mititica și toți ceilalți din gașcă. Aventura celor opt prieteni poate fi vizionată într-un filmuleț animat, disponibil pe site-ul surprize.lidl.ro/lupilu sau pe pagina de Youtube Lidl România”, au anunțat reprezentanții Lidl.

Jucării Lupilu Lidl prețuri. Parteneri de joacă

Pentru cei mici este foarte important ca, încă din primii ani de viață, să aibă parteneri de joacă, chiar și animale de pluș, întrucât le stimulează creativitatea, îi ajută să devină responsabili, dar și să înțeleagă noțiunea de prieten.

În acest context, Lidl aduce în magazine o colecție inedită de animale din pluș. Jucăriile sunt realizate dintr-un material fin și moale.

Jucării Lupilu Lidl prețuri. Lista jucăriilor

Cei opt prieteni Lupilu sunt pregătiți să îl însoțească pe cel mic în marea aventură a cunoașterii:

  • Pufu Somnorosu
  • Rilă Ronțăilă
  • Ika Mititica
  • Ela Trompela
  • Tiguț Drăguț
  • Ericel Mustăcel
  • Ninu Pinguinu
  • Ița Buhunița

Prețurile jucăriilor Lupilu

Începând de joi, 19 septembrie, la fiecare 60 lei cheltuiți în magazinele Lidl sau la cumpărarea oricărui produs Lupilu semnalizat special la raft, clienții vor primi câte un punct bonus. La 10 puncte colectate, clienții pot avea una dintre cele opt jucării din colecția de plușuri Lupilu, în limita stocului disponibil.

Clienții pot cumpăra, fără acumularea punctelor, fiecare jucărie din pluș, la prețul de 49.99 de lei.

Citește și Un nou magazin Lidl Timișoara. Retailerul anunță că își extinde rețeaua din România prin inaugurarea unui magazin în Timișoara. Inaugurarea va avea loc pe data de 19 septembrie 2019. Află ce surprize a pregătit Lidl cu ocazia inaugurării!

 

 

 

Citiți și despre: