Jumbo deschide un nou magazin în Bucureşti. Unde este acesta situat?

07.03.2018

Retailerul de jucării Jumbo a ales West Park Retail pentru deschiderea primului său magazin din zona de vest a Capitalei. Magazinul, amplasat într-o clădire nou construită, adaugă noi funcții comerciale schemei de retail

West Park Retail este o destinație multifuncțională de cumpărături și lifestyle, deschisă în urmă cu 10 ani în zona Militari. Zona comercială include o varietate de operatori de retail, inclusiv primul și singurul centru comercial de tip outlet deschis în România – FASHION HOUSE Outlet Centre – și mai multe magazine de dimensiuni mari, precum Kika, Hornbach și Proges

Noul magazin Jumbo deţine o suprafață de 11.460 de metri pătrați și crește suprafață închiriabilă a West Park Retail la aproape 86.000 de metri pătrați.

”Suntem entuziasmați că Jumbo a ales West Park Retail. Acesta este un nou partener important care completează oferta din parcul nostru de retail și adaugă noi funcții comerciale proiectului, care vor fi apreciate atât de către chiriași cât și de către cumpărători”, a declarat Patrick Van Den Bossche, managing director Liebrecht & wooD.

Parteneriatul cu Jumbo reprezintă un nou pas în strategia de dezvoltare a West Park Retail, care a evoluat constant într-o destinație multifuncțională de cumpărături și lifestyle de la deschiderea sa în 2008. Proiectul, care beneficiază de o zonă de captare în care locuiesc peste 2,7 milioane de persoane, a trecut printr-un proces de rebranding în 2015 și din acel moment s-a concentrat pe diversificarea ofertei de produse pentru cumpărători: de la articole de îmbrăcăminte la produse destinate locuinței, inclusiv mărci de calitate prezente exclusiv in West Park.

”West Park Retail își întărește poziția sa de destinație atractivă de cumpărături în București. Am investit aproximativ 5 milioane de euro în noul spațiu operat de către Jumbo și vom continua să investim, astfel încât noi funcții comerciale să se adauge schemei de retail în viitorul apropiat”, a declarat Sorin Ioan Blaga, general manager Liebrecht & wooD Romania.

 

 

 

Citiți și despre: