Stiri: Social

Junior Achievement sărbătoreşte 25 de ani în România alături de “PROFESORI DE MILIOANE!”

15.04.2018

Junior Achievement a anunţat că a demarat seria de proiecte dedicate aniversării a 25 de ani de implicare activă în educația din ţara noastră prin celebrarea celor care, indiferent de conjunctura istorică sau economică și de resursele avute, sunt profesioniștii din educație, profesorii a milioane de elevi într-o viață de dascăl.

Proiectul “PROFESORI DE MILIOANE” cuprinde o serie de emisiuni TV realizate în coproducție cu Televiziunea Română, o aplicație mobilă și premierea profesorilor și realizărilor lor la Gala aniversară la Ateneul Român în luna mai a anului curent.

Astfel, din 15 aprilie, ora 19.00, pe parcursul a şapte duminici, la TVR 1 vor fi aduși în lumina reflectoarelor profesori, tineri și profesioniști din diferite domenii, de la arte liberale la business, care, împreună cu jurnalista Irina Păcurariu, vor analiza subiecte interesante din sistemul de învățământ actual. Pe lângă dezbateri privind educarea valorilor, motivarea tinerilor, pregătirea lor pentru viață și profesie sau modul în care putem construi folosind resurse puține, în cadrul emisiunilor vor fi prezentate reportaje din școli și interviuri cu profesori și tineri care au reușit să fie modele de profesionalism și performanță. Seria de emisiuni se va închide cu Gala JA „Investește în educație!“, un eveniment organizat anual pentru a premia excelența și investiția în educație.