Stiri: Stiri

Jurnalul de Afaceri și Avalon Management vă oferă InnovaForte – energizant pentru afaceri

06.06.2014

”inovaţia este cea mai importantă oportunitate de creştere” sunt cuvintele lui Vasile Iuga, Country Managing Partner, PwC România, declarație în contextul prezentării rezultatelor sondajului anual PwC Global CEO Survey, dat publicității la finalul lunii mai și care face referire la factorii ce vor transforma cel mai mult afacerile în următorii cinci ani!

Pe 20 iunie 2014 Avalon Management lansează InnovaForte – energizant pentru afaceri, un program de specializare pentru ocupația Manager de inovare cu certificare din partea Agenției Naționale pentru Calificări. Unic pe piața românească a serviciilor de formare și dezvoltare profesională, programul Avalon Management reunește efortul a șase traineri coordonați de Paul Adrian Costin, consultant, coach și formator. Într-un mod creativ, prin instrumente specifice educației comportamentale, participanții vor parcurge în proiecte individuale și de grup drumul profitabil al inovării cu rezultatele ei concrete.

Jurnalul de Afaceri pune la dispoziția cititorilor săi posibilitatea de a se bucura de un pachet special de beneficii la înscrierea în acest program. Acesta cuprinde un tarif preferențial, ore de coaching individual și mentorat pentru implementarea ideilor și soluțiilor. Pentru a profita de aceastaă oportunitate, contactați Avalon Management și comunicați-le parola de beneficii MADOAVMAN201406.

Laboratoarele Avalon Management revitalizează şi proiectează în viitor afacerea sau viziunea managerilor, ajutând oamenii de afaceri să identifice idei inovative prin care compania să îşi asigure un avantaj concurenţial durabil, să realizeze un cadru perfect pentru inovare, să planifice activitatea de inovare în termeni de calitate, timp şi buget, ajută la elaborarea și implementarea unei strategii de inovare și să valorifice toate resursele utile pentru a dezvolta companie în direcția dorită.

InnovaForte este un program structurat în trei ședințe (20 – 21 iunie, 4 – 5 iulie și 18 – 19 iulie). Preţul programului este 3.480 lei (pentru cursurile acreditate nu se percepe TVA) şi acoperă: cheltuielile de facilitare, suportul de curs şi materialele necesare, masa de prânz şi pauzele de cafea și taxele pentru examinare şi eliberare a certificatului.

Citiți mai multe informații în pagina oficială a evenimentului.