Stiri: Retail

JYSK deschide un nou magazin în Sibiu

19.08.2014

Retailerul danez de mobilă şi decoraţiuni interioare JYSK se extinde pe piaţa locală, deschizând un nou magazin în Shopping City Sibiu. Este prima unitate din Sibiu şi, totodată, primul magazin din reţeauacentrelor comerciale deţinute de ARGO (Argo Real Estate Opportunities Fund) în România.

„Shopping City Sibiu va aloca noului magazin JYSK o unitate independentă, cu două nivele, cu o suprafață de 1.300 mp, amplasată lângă unitățile Mobexpert şi Zoomania. Magazinul JYSK va accentua valoarea mixului de retaileri din centrul nostru comercial din Sibiu, întrucât suprafaţa dedicată articolelor de mobilier şi decoraţiuni va creşte cu 15%, oferind cumpărătorilor mai multe opţiuni; în plus, oferta JYSK constituie o completare foarte potrivită la produsele din aceeaşi categorie comercializate de alţi retaileri. Ne bucurăm că primul magazin pe care retailerul danez îl deschide în Sibiu va fi găzduit de centrul nostru comercial”, a afirmat Avi Shloush, Director Comercial Argo Capital Management.

Noul magazin JYSK din Sibiu va fi inaugurat la jumătatea lunii octombrie.

JYSK GROUP a deschis primul magazin în Danemarca, în anul 1979, iar la ora actuală are peste 2.100 de magazine în 36 de țări.