JYSK România va deschide cel de-al 35-lea magazin

13.07.2016

JYSK România, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă, continuă procesul accelerat de extindere pe piața locală deschizând cel de-al 35-lea magazin la Iași. Astfel, cu o suprafață totală de 1100 mp, noul magazin JYSK Iași din bulevardul Chimiei nr. 2, Iași, va fi inaugurat joi, 14 iulie, începând cu ora 08.00.

Evenimentul va fi unul special, clienții fiind întâmpinați, în ziua deschiderii, cu muzică, baloane, o cafea bună și un croissant delicios. În plus, primii 150 de cumpărători care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din spumă cu memorie, pernele fiind una dintre categoriile cele mai apreciate de clienții JYSK, companie recunoscută pentru calitatea produselor destinate somnului.

„Orașul Iași se afla de mult timp pe lista noastră de priorități. Este cel mai mare oraș din estul țării, iar în ultimii ani am primit nenumărate mesaje de la ieșeni care își doreau un magazin JYSK în orașul lor. Mulți erau deja clienții noștri, își făceau cumpărăturile de pe magazinul online sau din orașele apropiate în care avem un magazin JYSK, din Piatra Neamț, Suceava sau Botoșani. Acum, după ce am găsit un spațiu potrivit, am adus produsele noastre mai aproape de ieșeni, pe care îi așteptăm cu drag la deschidere, cu oferte extrem de bune, cu produse scandinave pentru casă și grădină și cu sfaturi care să îi ajute să aleagă produsele potrivite”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.

Grupul JYSK Nordic desfășoară operațiuni în 41 de țări, prin peste 2200 de magazine, majoritatea în țări europene, și numără un total de aproape 19.000 de angajați. JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 35 magazine, în București, Arad, Baia Mare, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Oradea, Pitești, Satu Mare, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Piatra Neamț, Hunedoara.