Stiri: Retail

JYSK vrea să deschidă 100 de magazine în România

10.08.2015

JYSK România deschide cel de-al 25-lea magazin din România, la Sfântu Gheorghe. Aflat în plină expansiune, retailerul danez de mobilă și decorațiuni inagurează un nou magazin în ţara noastră, în judeţul Covasna. Acesta va fi cel de-al 25-lea magazin JYSK pe plan local și primul din Sfântu Gheorghe. Având un spațiu total  de peste 1200 metri pătraţi, JYSK Sfântu Gheorghe îşi va deschide uşile pe 13 august, la intersecția dintre strada Banki Donath nr. 7 și strada Tavaszi Sandor nr. 3.

Cu ocazia inaugurării, compania a pregătit un eveniment special pentru locuitorii orașului. Petrecerea de inaugurare va avea loc pe 13 august, începând cu ora 08.00, când clienții sunt așteptați cu o mulțime de surprize.Totodată, primii 150 de cumpărători care vor achiziționa produse în valoare de minimum 50 de lei vor primi cadou o pernă cu umplutură naturală, numai bună pentru odihna de după sesiunea de cumpărături.

„Ne-am propus să deschidem 100 de magazine în România pe termen mediu. Acum, o dată cu inaugurarea JYSK Sfântu Gheorghe, ajungem la 25 de magazine, ceea ce înseamnă că am străbătut un sfert din drum. Am ales să ne extindem în Sfântu Gheorghe după ce am primit numeroase semnale  din partea consumatorilor de aici, care își doreau să le fim mai aproape. În plus, am găsit aici un spațiu foarte bun din toate punctele de vedere și o amplasare avantajoasă, aproape de centrul orașului, ceea ce înseamnă că magazinul va fi accesibil tuturor clienților, indiferent de zona în care locuiesc. Începând din data de 13 august, îi așteptăm pe locuitorii din Sfântu Gheorghe în magazinul JYSK cu produse de calitate la un preț avantajos și cu o gamă variată de produse pentru casă, în special produse dedicate somnului – saltele, plăpumi, perne și lenjerii de pat de calitate. Avem o echipă de consultanți vânzări bine pregătită și gata mereu să ofere sfaturi și informații și să răspundă la toate întrebările clienților”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.

Radu Ionuț Bagiu, directorul magazinului JYSK Sfântu Gheorghe, afirmă că unitatea le-a pregătit locuitorilor din acel oraş o ofertă excelentă pentru o gamă variată de mobilier și decorațiuni care le vor înfrumuseța casele și le vor spori confortul.

“Suntem încrezători că produsele JYSK, cu un design scandinav și o calitate de încredere, vor fi apreciate pe piața locală. Vă așteptăm în magazinul JYSK cu ocazia evenimentului de inaugurare, pentru a vă convinge”, a declarat acesta.