Stiri: Retail

K Beauty produse Kaufland - deschidere magazin

Kaufland deschide K Beauty. Ce produse oferă

20.02.2019

Kaufland România a deschis în magazinul din strada Barbu Văcărescu 120-144 primul Beauty Shop al rețelei la nivel mondial. Numit K Beauty, magazinul se află în galeria comercială, lângă zona de food court. Acesta are o suprafață de vânzare de peste 13 metri pătrați.

K Beauty produse Kaufland. Sfaturi personalizate

Noua unitate are, pe lângă accesul la o gamă largă de produse cosmetice de machiaj și parfumerie, avantajul că cei interesați pot apela la consultanți specializați pentru sfaturi personalizate în funcție de nevoile lor.

K Beauty este un butic de frumusețe de sine stătător. Acesta este dotat cu casă de marcat pentru a facilita rapiditatea cumpărăturilor.

K Beauty produse Kaufland. Branduri

Produsele disponibile în shop-ul K Beauty sunt de la brandurile:

  • L’Oréal
  • Revlon
  • Bourjois
  • Rimmel
  • Maybelline

K Beauty produse Kaufland. Parfumuri

Cele de parfumerie provin de la mărci celebre precum Burberry, Calvin Klein, Hugo Boss, Dolce & Gabbana, Escada, Issey Miyake, Joop, Gucci, Mont Blanc, Cerruti etc.

Categoria de produse de machiaj cuprinde peste 800 de articole. În plus, cea de parfumerie deține aproximativ 70 de produse.

K Beauty produse Kaufland. Oferte

Cu ocazia deschiderii noului spațiu dedicat frumuseții, clienții se pot bucura de oferte speciale atractive:

  • promoții cu produse oferite gratuit la achiziții de anumite sume pentru brandurile L’Oréal, Maybelline, Revlon, Bourjois, Rimmel,
  • reduceri ce ajung la unele produse până la 25%

Printre produsele ce sunt oferite cadou se numără beauty blender, oglindă (Bourjois), lac de unghii, tuș microliner, tuș stampilă, pouch (Rimmel), apă micelară (Maybelline), ruj mat (Revlon), ojă și alte 50 de premii (L’Oréal). Detalii complete pot fi obținute direct la K Beauty.

„Ne continuăm viziunea de a ne reinventa constant, de a veni cu concepte noi și de a crea un spațiu al experiențelor, nu doar unul al cumpărăturilor. În luna în care sărbătorim dragostea, ne bucurăm să facem un cadou clientelor prin această zonă nou deschisă, care le așteaptă cu noutăți, promoții și consiliere specializată”, a declarat Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs Kaufland România.

Citește și Investiții în turism în 2019. Anunțul făcut de Guvern