Slide

Stiri: Companii

Kandia Dulce a devenit Furnizor Oficial al Casei Regale

02.12.2014

Compania Kandia Dulce a devenit Furnizor Oficial al Casei Regale, începând cu data de 30 noiembrie 2014. Titlul a fost acordat de către Majestatea Sa Regele Mihai I al României, în cadrul unei ceremonii desfășurate la Palatul Peleș.

Colaborarea dintre Kandia Dulce, cel mai mare producător local de ciocolată, și Casa Regală a României a început în momentul în care compania a devenit partener al Casei Majestății Sale Regelui, statut premergător obținerii titlului de Furnizor Oficial.

“Primirea titlului de Furnizor Oficial al Casei Regale a României în imediata apropiere a Zilei Naționale a României are o deosebită încărcătură emoțională pentru compania Kandia Dulce, certificând calitatea excepțională a produselor care ies zilnic de pe porțile fabricilor noastre. Gestul Casei Regale deopotrivă ne onorează și ne responsabilizează”, declară Mihai Georgescu, Director General Kandia Dulce.

Din anul 1890 si până în prezent, povestea Kandia Dulce reprezintă mai mult decât produse din ciocolată autentică: valorile unor generații care privesc cu nostalgie către trecut, dar, mai ales, cu prospețime către viitor.

Produsele Kandia Dulce unesc ani întregi de povești românești; legătura este una specială, și rezonează puternic cu valori desprinse din ADN-ul național: mândria locală și curajul pentru fapte mari.

“ Kandia Dulce caută să păstreze și să ducă mai departe gustul specific românesc, ca parte a identității noastre. Dulciurile pe care compania le produce astăzi vor ajunge să fie considerate dulciurile tradiționale ale românilor peste generații. Pentru aceste motive, Majestatea Sa Regele decide acordarea titlului de Furnizor Regal pentru ciocolată, pentru următorii 3 ani”, declară Radu Ghina, consilier la Casa Majestății Sale Regelui.