Stiri: Companii

Kandia Dulce are un nou director general

05.10.2015

Compania Kandia Dulce are un nou director general, Roman Melesh preluând această funcţie în cadrul companiei. Acesta se alătură Kandia după o experiență de 20 de ani în cadrul Kraft Foods/Mondelez International.

Printre funcţiile pe care acesta le-a ocupat recent se numără cea de Vicepreședinte al Diviziei Coffee and Cocoa Beverages în Europa de Est, Orientul Mijlociu și Africa.

Înainte de a deține această funcție, Roman Melesh a ocupat în cadrul Kraft Foods/Mondelez funcţii de conducere ale diviziilor Coffee, Refreshment Beverages, Salted Snacks, Cocoa Beverages, Gum, Candy and Chocolate.

 „Kandia Dulce este o companie românească ce oferă oportunități extraordinare la nivelul dezvoltării și comunicării produselor. A pune o experienţă îndelungată cu branduri internaţionale, în slujba unui lider local precum Kandia Dulce, este un milestone profesional pe care îl marchez cu entuziasm. Calitatea de director general al Kandia Dulce reprezintă, așadar, o onoare și o provocare!”, declară Roman Melesh.

Kandia Dulce este cel mai mare producător local de ciocolată.