Stiri: IT&C

Programul naţional pentru susţinerea meşteşugurilor

Kaseke Limited a preluat compania High-Tech Systems & Software

03.09.2021

Kaseke Limited a preluat compania High-Tech Systems & Software. Consiliul Concurenţei a anunţat că a autorizat tranzacţia prin care Kaseke Limited a preluat compania High-Tech Systems & Software şi, indirect, firma Winsoft Suport.

Kaseke Limited face parte din grupul Penta Investments

Kaseke face parte din grupul Penta Investments, care este prezent în România în mai multe sectoare de activitate, printre care:

  • comercializarea de produse farmaceutice şi parafarmaceutice (A&D Pharma Holdings, Elatis Farma, Fundaţia Sensiblu, Mediplus Exim, Sensiblu)
  • jocuri de noroc (pariuri sportive – Fortuna Bet Holding, Bet Zone, Public Slots, Slot Arena, Fortuna Bet Shops Holding).

High-Tech Systems & Software SRL dezvoltă şi implementează soluţii software la cerere, dezvoltă aplicaţii software proprii, livrează infrastructură hardware, furnizează servicii de mentenanţă şi suport pentru serviciile IT&C pe care le dezvoltă.

Compania Winsoft Suport este deţinută de High-Tech Systems & Software şi dezvoltă soluţii software proprii şi la cerere, furnizează servicii de mentenanţă pentru soluţiile software proprii, prestează servicii de consultanţă pentru farmacii şi servicii de prelucrare de date statistice pentru farmacii.

Anunţul făcut de Consiliul Concurenţei

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa din România sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă. Acest lucru se va realiza după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

Citeşte şi Idea Bank, preluată de Banca Transilvania. Ce valoare are tranzacţia?