Stiri: Stiri

Kaspersky a lansat o soluţie de securitate pentru firmele mici

16.12.2013

Kaspersky Lab a lansat o nouă soluţie de securitate pentru microîntreprinderi. Soluţia, denumită Kaspersky Small Office Security, este creată special pentru  companiile cu mai puțin de 25 de angajați și include noi instrumente care ajută companiile mici să fie cu un pas înaintea provocărilor moderne de securitate

De asemenea, soluția include cele mai noi tehnologii anti-malware dezvoltate de Kaspersky Lab într-un produs ușor de folosit, care nu necesită ca utilizatorii să fie experți IT.

La nivel mondial există, potrivit estimărilor IDC, peste 75 de milioane de companii care lucrează cu mai puțin de 10 de angajați, dar care deși au un număr mai mic de angajați vor procesa milioane, chiar miliarde de dolari în anul 2014. Cu toate acestea, firmele mici au fost mai slab deservite de companiile de securitate IT, care, în general, nu oferă produse specializate pentru nevoile microîntreprinderilor.

Din acest motiv, proprietarii companiilor mici au fost obligați să utilizeze produse create pentru consumatorii individuali, care însă nu corespund nevoilor lor de afaceri sau versiuni inferioare ale produselor pentru întreprinderi, care sunt dificil de gestionat şi obligă microîntreprinderile să plătească pentru funcţii de securitate care nu vor fi folosite niciodată.

”Soluţia Kaspersky Small Office Security este special concepută pentru a veni în întâmpinarea nevoilor acestor întreprinderi mici, îmbinând protecţia puternică împotriva criminalității informatice şi beneficiind de caracteristici necesare microîntreprinderilor, pentru a putea concura în economia globală”, au mai spus specialiștii Kaspersky.

Un avantaj al Kaspersky Small Office Security este acela că este ușor de instalat și de administrat, fiind aduse avantaje atât financiare, cât și legate de timpul alocat pentru administrare.

Produsul acceptă până la 25 de licențe de utilizator pe companie, inclusiv pentru PC-uri, servere de fișiere și smartphone-uri și tablete Android.

„Reducerea perioadei necesare pentru învăţare a fost întotdeauna o prioritate în ceea ce priveşte produsele noastre pentru microîntreprinderi, iar cea mai recentă versiune a soluţiei Kaspersky Small Office Security îi asigură pe proprietarii de afaceri că pot achiziționa produsul în pauza de prânz și că îl pot instala deja în compania lor până la sfârșitul zilei”, a declarat Nikolai Grebennikov, Chief Technology Officer în cadrul Kaspersky Lab