Stiri: Companii

Katrina Collier, speaker în cadrul conferinţei HR Signal Connect

22.09.2015

Katrina Collier, Social Media Recruiter şi Director&Founder la Winning Impression va participa, în calitate de speaker, la conferința de HR Signal Connect. Evenimentul va va avea loc în perioada 22-23 octombrie la City Business Center din Timișoara. Având o experiență de peste 9 ani în recrutare pe social media, Katrina Collier face parte din Top 100 „Cei mai influenți profesioniști în HR și Recrutare” pe Twitter.

Datorită experiențe în resurse umane, ea participă adesea la conferințe pentru a transmite cunoștințele sale participanților din lumea întreagă.

De asmenea, ea realizează și trainiguri pentru companii precum CIPD, instituția principală din Marea Britanie care își desfășoară activitatea în resurse umane.

Signal Connect este o conferința dedicată exclusiv profesioniștilor în HR, careva reuni peste 100 de directori și manageri de resurse umane din Transilvania

Printre invitaţi se munără Andreea Mihnea (HR Director Ernst&Young), Ioana Marcu (HR Director Orange), Monica Vijeu (Fondator TalentZone), Ioana Piper (HR Manager Supremia Grup), Sorin Faur (HR Coordinator pentru Europa de Est și Balcani BDO), Mirela Crețu (Kimball Electronics) și Alexandra Chivu (HR Director Elefant.ro).

Conferinţa va fi moderat de Roxana Dobrescu, Senior HR Manager România&Moldova Avon.

Tema evenimentului, afla deja la a treia ediţie, este Engaging Cultures. Astfel se va pune accent pe modul în care specialiștii în resurse umane reușesc să clădească relații între multiplele personalități din cadrul companiilor.