Stiri: Retail

Kaufland 1 iunie 2019 Ziua Copilului

Kaufland 1 iunie 2019 – Evenimente speciale pentru Ziua Copilului

30.05.2019

Kaufland 1 iunie 2019 Ziua Copilului. Retailerul sărbătorește Ziua Internațională a Copilului printr-un eveniment dedicat – Zilele Kinderland -, organizat în perioada 30 mai – 1 iunie, la Akademia Kinderland (Kaufland Basarab, str. Orhideelor, nr 46). La eveniment sunt așteptați atât cei mici, cât și cei mari, programul incluzând activități pentru întreaga familie.

Kaufland 1 iunie 2019 Ziua Copilului. Zilele Kinderland

Programul „Zilele Kinderland” include ateliere de nutriție, jocuri sau experimente interactive. De asemenea, copiii își vor putea face chiar și tatuaje temporare cu personajele prezentate în campania Animatera, iar cu ajutorul unor specialiști, se vor distra cu face painting.

Academia Kinderland este un spațiu unic pentru copii care, alături de părinți și profesori, sunt invitați să învețe ce înseamnă alimentația sănătoasă și care este importanța acesteia. Întregul concept se bazează pe învățarea prin joacă, cu demonstrații interactive care au suport butaforic și aplicații software dedicate.

Kaufland 1 iunie 2019 Ziua Copilului. De 1 iunie, toți copiii primesc în magazine câte un măr

Pentru că „Mâncarea bună este sănătate”, de 1 iunie, toți copiii care merg în magazinele Kaufland primesc din partea lui Kuniboo câte un măr. Campania este activă în magazinele din întreaga țară, unde celor mici le va fi oferit câte un măr cu un abțibild cu unul din personajele Kuniboo – micul raton sau prietenii săi – și mesajul „Spală bine mărul înainte să-l mănânci”.

Mai mult decât atât, cei mici vor fi întâmpinați cu voie bună, surprize și jocuri. Aceștia vor primi baloane personalizate și vor putea să câștige tatuaje temporare cu personajele din campania Animaterra. De asemenea, toți copiii care vin la Kaufland de 1 iunie se vor putea transforma în personajul lor preferat cu ajutorul unor profesioniști și pictura pe față.

Kaufland 1 iunie 2019 Ziua Copilului. Oferte speciale pentru 1 iunie

Kaufland pregătește în această perioadă și oferte speciale la produsele pentru copii. Astfel, în săptămâna 27 mai – 2 iunie cei interesați găsesc în magazinele Kaufland prețuri avantajoase la jucăriile mari, perfecte pentru timpul petrecut de cei mici în aer liber. Ofertele sunt pentru produse din mărcile proprii Kidland sau Countryside, precum tobogane, mai multe tipuri de leagăne, joc de tras cu arcul și altele.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa. Retailerul are peste 1.270 de magazine în 7 țări și o rețea de 125 de magazine în țara noastră.

În 2019, Kaufland România a primit pentru a treia oară certificarea Best Buy Award. Aceasta atestă că este lanțul de magazine cu cel mai bun raport calitate – preț de pe piața locală.

Citește și Bookfest 2019 program: Intrarea este gratuită