Stiri: Retail

Kaufland Piatra Neamt si Sibiu

Kaufland a deschis cel de-al 117-lea magazin al rețelei

25.01.2018

Kaufland România a deschis miercuri cel de-al doilea magazin din Satu Mare, acesta fiind cel de-al 117-lea hipermarket al rețelei din România.Prin deschiderea acestui magazin, compania creează 90 de locuri noi de muncă în Satu Mare și contribuie astfel la dezvoltarea comunității locale.

Hypermarketul este localizat pe str. Corvinilor, nr. 1-3 și își așteaptă clienții cu o gamă variată de produse de calitate, la prețuri accesibile, în fiecare zi de luni până sâmbătă între orele 7.30 – 22.00, iar duminică de la ora 8:00 la 20:00.

Magazinul are o suprafață de vânzare de 2.305 metri pătrați și suprafața totală de aproximativ 4500 mp.

Parcarea cuprinde 200 de locuri și include rasteluri pentru biciclete, respectiv șapte spații special amenajate pentru persoanele cu dizabilități.

În incinta magazinului, clienții pot găsi următoarele spații comerciale: Fornetti Backer and Coffee, farmacie Help Net Farma, TabacXpress, casă schimb valutar și bancomat.

De asemenea, noul magazin pune la dispoziție și un punct Grill, prevăzut cu două case de marcat, unde clienții pot lua rapid o masă gustoasă.

Cu ocazia deschiderii, dar și în fiecare săptămână, locuitorii orașului Satu Mare se vor bucura de oferte speciale și un sortiment larg și variat de produse, cu accent pe prospețime și produse locale.

„Scopul nostru este să fim cu adevărat alături de clienți, fie că vorbim de un nou magazin mai aproape de casă, sau de un sortiment de unde fiecare să poată alege ce i se potrivește, oferind întotdeauna calitate la prețuri reduse. Am investit mult în modernizarea experienței de cumpărături pentru clienții noștri, mai ales în ultimii ani, urmărind să o facem tot mai plăcută și mai simplă. Anul acesta, aniversăm 50 de ani de la deschiderea primului magazin în Europa. Astăzi, suntem bucuroși să oferim cel mai modern loc de cumpărături”, a declarat Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs, Kaufland România.