Stiri: Retail

Kaufland a deschis primul hipermarket estival al retailerului, amenajat într-un cort

07.06.2017

Kaufland România a inaugurat la începutul lunii iunie primul magazin estival amenajat într-un cort, în stațiunea balneoclimaterică Sovata, județul Mureș, care va sta deschis pe tot parcursul verii, până pe 17 septembrie 2017. Conceptul magazinului este adaptat nevoilor clienților aflați în vacanță, de a face rapid cumpărături și de a găsi într-un singur loc toate produsele dorite.

Magazinul estival tip cort are o suprafață de vânzare de 1350 de metri pătrați și oferă clienților o gamă variată de produse de calitate, la prețuri reduse.

Raioanele magazinului includ legume și fructe, brutărie, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie.

De asemenea, noul magazin este prevăzut cu un punct Grill, unde clienții pot lua rapid o masă gustoasă.

Parcarea cuprinde 92 locuri și 15 rastele pentru biciclete, iar programul de lucru al magazinului este de luni până sâmbătă între orele 8:00 – 21:00 și duminică între orele 8:00 – 18:00.

„Misiunea noastră este să fim mai aproape de clienți, iar ideea hipermarketului estival tip cort este un concept nou, modern și foarte dinamic, ce ne permite să facem produsele de calitate la prețuri accesibile. Am ales Sovata pentru că este un important punct turistic, este primul magazin din acest oraș”, declară Valer Hancaș, Manager Corporate Affairs & Comunicare, Kaufland România.