Stiri: Retail

Supermarket Kaufland în Năsăud.

Kaufland a deschis un nou magazin în orașul Năsăud

26.04.2024

Supermarket Kaufland în Năsăud. Kaufland România continuă expansiunea și inaugurează un nou hipermarket în orașul Năsăud, județul Bistrița-Năsăud, ajungând la 178 de magazine la nivel național.

Noul magazin Kaufland Năsăud este localizat pe Strada Rahovei nr. 3 și va genera 65 de locuri noi de muncă, susținând astfel economia locală.

Hipermarketul și-a deschis porțile pentru public joi, 25 aprilie.

Produse pentru toate gusturile

Kaufland Năsăud pune la dispoziția clienților o selecție bogată de produse pentru toate gusturile. Magazinul include un spațiu generos pentru legume și fructe, un stand cu servire asistată de 17 metri lungime, brutărie, alimente congelate, dulciuri, articole de drogherie, băuturi și alte produse nealimentare. În plus, în zona Grill din exterior, clienții pot alege dintr-o gamă variantă de preparate gustoase, inclusiv pui rotisat, pulpe de pui, cartofi prăjiți, pui crispy și nuggets, dar și specialități, precum mici, ceafă de porc, cabanoși și cârnați thuringer.

Pentru a oferi clienților o experiență cât mai plăcută, Kaufland Năsăud dispune de un sistem îmbunătățit de semnalizare. Acesta facilitează navigarea eficientă și identificarea rapidă a categoriilor de produse și a serviciilor puse la dispoziție în cadrul magazinului.

Supermarket Kaufland în Năsăud. 14 case de marcat

Hipermarketul are 14 case de marcat, dintre care 8 sunt case express, de tip self-service, iar 6 sunt standard. Acestea vor asigura un flux rapid și eficient al cumpărăturilor.

Totodată, clienții magazinului pot beneficia de serviciul K-Scan, prin care pot scana produsele pe măsură ce le adaugă în coș, plata fiind finalizată rapid ulterior, la casele express.

Protejarea mediului

Continuând angajamentul său față de protejarea mediului, noul magazin Kaufland încurajează clienții să recicleze utilizând sistemele de colectare selectivă disponibile:

În interiorul magazinului este amplasat un automat de reciclare, de tip self-service, unde pot recicla ambalaje în schimbul voucherelor de extra-reducere. Clienții pot aduce la aceste automate ambalaje din plastic, sticlă și metal (cu volum de până la 3 litri). Garanția de 0,50 RON este restituită doar pentru ambalajele cu simbolul „Ambalaj cu garanție” tipărit pe etichetă.

În spațiul special amenajat sub forma unei broscuțe țestoase de la intrarea în magazin, clienții pot aduce pentru reciclare ambalaje ale produselor de îngrijire personală sau de curățenie și vor fi recompensați pe loc cu vouchere de 35% reducere la cumpărarea altor produse noi, din oferta lunară. Produsele care pot fi depuse includ sticle goale din plastic de șampon, balsam, gel de duș, cremă de corp, de față sau de mâini, apă de gură sau de săpun lichid, dar și recipiente goale de produse de curățenie, precum detergenți de haine sau de vase, soluții de curățare a bucătăriei, băii, pardoselii sau geamurilor. Voucherele de reducere se ridică de la Biroul de Informații din magazin.

Citește și Vulnerabilitatea Dubaiului, dezvăluită de inundațiile record