Stiri: Retail

Plafonarea adaosului comercial pentru produse alimentare

Kaufland a deschis un nou supermarket în Baia Mare

16.08.2022

Supermarket Kaufland Baia Mare. Retailerul a deschis hipermarketul cu numărul 155 al rețelei naționale la Baia Mare, investiție prin care creează peste 70 de locuri de muncă și susține astfel economia locală.

Noul magazin se află pe Bd. București nr. 100 și este al treilea din oraș.

Suprafaţă totală

Acesta are o suprafață totală construită de peste 6.000 m2, dintre care peste 3.300 mp- sunt destinați spațiului interior de vânzare.

Magazinul va funcționa în timpul săptămânii, de luni până sâmbătă, în intervalul 7:00 – 22:00, iar duminica – între 8:00 și 20:00.

Supermarket Kaufland Baia Mare. Vitrină cu servire asistată

Magazinul dispune de vitrină cu servire asistată – cu o lungime de 24 metri, raioane de fructe și legume, brutărie, produse congelate, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie. La exterior, clienții sunt așteptați la punctul Grill, unde pot găsi o varietate largă de mâncăruri gustoase, gata preparate.

Pentru a asigura un flux rapid de clienți și timp redus la cumpărături, hipermarketul este dotat cu 10 case de marcat standard și alte 6 case expres de tip self check-out.

Galeria comercială

Galeria comercială oferă clienților accesul la o varietate de magazine și servicii, printre care o farmacie, un magazin cu produse bio, florărie, bancomat, magazin GSM, cofetărie, patiserie și pizzerie.

Parcarea are o capacitate de 280 locuri, dintre care:

  • 10 pentru persoane cu dizabilități
  • 8 pentru părinți

Pentru cei care aleg mijloacele de transport alternativ, parcarea este prevăzută cu stații de încărcare pentru mașinile electrice și rastele pentru biciclete.

Citeşte şi Ce beneficii oferă Kaufland România salariaţilor în 2022?