Stiri: Retail

Reducerea consumului de plastic

Kaufland a deschis un nou supermarket, în Cluj-Napoca

27.11.2017

Kaufland România a deschis, săptămâna trecută, cel de-al treilea magazin al reţelei din Cluj-Napoca, acesta fiind, în plus, cel de-al 116-lea magazin al companiei în România și primul integrat într-un complex imobiliar.

Kaufland, cel mai mare angajator din România, creează 90 de locuri noi de muncă în Cluj-Napoca și susține, aşadar, dezvoltarea comunității locale.

Situat pe str. Alexandru Vaida Voievod, nr. 59, cu o suprafață de vânzare de 2.403 metri pătrați, noul hipermarket pune la dispoziția locuitorilor o gamă diversificată de produse de calitate la prețuri reduse, cu accent pe sortimente locale.

Programul hipermarket-ului este de la 7.30 – 22.30 de luni până sâmbătă, iar duminică de la ora 8:00 la 20:00. Magazinul este primul din Cluj-Napoca care pune la dispoziția clienților parcare subterană, cu 168 de locuri, prevăzută cu sistem de semnalizare a locurilor libere.

Magazinul vine cu un nou design și pune la dispoziție primul Antipasti Bar din Cluj-Napoca.

„Suntem bucuroși să venim mai aproape de clujeni cu cel mai nou magazin din oraș. Hipermarket-ul aduce un design nou, ce integrează tehnologii eco și cele mai moderne standarde pentru o experiență de cumpărături plăcută și rapidă. Suntem mândri să oferim clienților un portofoliu de peste 50% produse din România, fiindcă punem pe primul loc colaborările cu producătorii români în strategia noastră de achiziții. Prin comercializarea produselor românești, putem obține un traseu scurt de aprovizionare ce garantează prospețimea și prețurile reduse, contribuind în același timp la sprijinirea economiei locale”, a declarat Valer Hancaș, Manager Corporate Affairs & Comunicare, Kaufland România.

Magazinul este primul din Cluj-Napoca care beneficiază de noul design Kaufland și de cele mai moderne standarde internaționale de amenajare. Noul concept de magazin transmite armonie printr-un spațiu deschis, luminos și echilibrat.