Stiri: Retail

Kaufland Piatra Neamt si Sibiu

Se deschide Kaufland Bragadiru!

18.04.2019

Kaufland Bragadiru. Retailerul anunță că inaugurează primul hipermarket din județul Ilfov. Marea deschidere are loc astăzi, 18 aprilie 2019. În plus, după această inaugurare, Kaufland devine prezent în toate județele țării, cu o rețea de 122 de magazine.

Kaufland Bragadiru. Unde este situat magazinul?

Kaufland Bragadiru este situat pe Șoseaua Alexandriei, Nr. 229 A. Magazinul are o suprafață totală de 4.773 de metri pătrați și una de vânzare de peste 2.700 de metri pătrați. În plus, unitatea dispune de o parcare cu peste 200 de locuri pentru mașini și rasteluri pentru biciclete.

Programul Kaufland Bragadiru este de la 7:30 până la 22:00 de luni până sâmbătă, iar duminică în intervalul 7:30-21:00.

Kaufland Bragadiru. 70 de noi locuri de muncă

Prin deschiderea noului magazin, Kaufland creează aproximativ 70 de noi locuri de muncă. Astfel, compania sprijină dezvoltarea comunității locale.

Kaufland Bragadiru. Un concept premium

Kaufland Bragadiru este primul magazin al rețelei care are implementat un nou concept premium, la Biroul de Informații, care include un punct de vânzare de sine stătător cu produse tabac. Biroul este amplasat la intrarea în magazin, are 16 metri pătrați și este dotat cu casă de marcat ce permite achiziția rapidă.

Kaufland Bragadiru. Tabak Shop

În plus, acesta cuprinde și un Tabak Shop, care deține aproximativ 200 de produse din tabac, standard și premium, printre care țigări clasice, trabucuri și țigări de foi, tabac, țigări electronice sau diverse accesorii pentru țigări și trabucuri. Conceptul Tabak Shop este nou la nivel de Kaufland, fiind implementat în premieră în țara noastră.

Printre raioanele disponibile se numără cele de legume-fructe, vitrină cu servire asistată, brutărie, alimente de bază, dulciuri, băuturi, lactate, produse congelate vrac, produse nealimentare și drogherie, dar și un raion cu sortiment extins de articole BIO.

Kaufland Bragadiru. Pește proaspăt

Kaufland Bragadiru oferă clienților și un raion de pește proaspăt, cu un sortiment variat de produse clasice și premium. În exteriorul magazinului se regăsește un punct Grill, cu preparate gustoase și gata de servit.

Magazinul Kaufland Bragadiru își așteaptă clienții cu promoții și oferte speciale cu ocazia deschiderii.

Kaufland Bragadiru. Ce spune conducerea retailerului?

„Obiectivul Kaufland este de a fi cât mai accesibil și la îndemână, tocmai de aceea, ne dorim ca prin extinderea rețelei și în orașe mici să facilităm accesul tuturor clienților noștri. Dotat cu o gamă variată de produse, printre care se evidențiază produsele BIO și sortimentul cu specific local, primul magazin Kaufland din Bragadiru susține și dezvoltarea comunității cu peste 70 de noi locuri de muncă”, declară Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs, Kaufland România.

Citește și S-a deschis un nou spațiu de coworking în Piața Victoriei din București