Stiri: Social

Kaufland construieşte case pentru familii defavorizate

07.12.2015

Kaufland România a devenit partener strategic al Habitat for Humanity România, retailerul sprijinind peste 1.000 de familii să aibă o casă decentă sau să își îmbunătățească condițiile de locuit. În cadrul acestui parteneriat, compania va ajuta la construcţia de case pentru persoanele defavorizate.

„Pentru Kaufland România, a fi o companie responsabilă implică asumarea rolului de partener social dinamic în comunitățile în care activează. Prin intermediul partenerilor de încredere, precum Habitat for Humanity România, reușim să ajungem mai aproape de persoanele nevoiașe și să fim solidari în demersurile noastre ce urmăresc combaterea sărăciei.” a declarat Anna-Katharina Scheidereiter, responsabil CSR Kaufland România.

Astfel, Kaufland România va facilita construcția de locuințe pentru familii cu venituri mici, renovarea caselor pentru familii ce trăiesc în sărăcie extremă și intervenții pentru prevenirea riscului de incendii și inundații în gospodăriile aflate în zone predispuse dezastrelor.

“Suntem recunoscători Kaufland pentru contribuția generoasă prin care vom putea oferi șansa unui viitor mai bun pentru mai mult de 1,000 de familii. Cu sprijinul Kaufland suntem mai aproape de viziunea noastră, o lume în care toți oamenii să aibă un loc decent în care să trăiască”, a declarat Mario DeMezzo, director național Habitat for Humanity România.

În cadrul parteneriatului, opt familii au beneficiat, deja, de o casă decentă în Bacău, acolo unde asociația a construit în evenimentul BIG BUILD opt case în doar cinci zile..

.