Stiri: Retail

Kaufland Romania

Kaufland lansează o colecţie de haine semnată de Cătălin Botezatu

14.12.2017

Special pentru sărbători, Kaufland România aduce în magazine prima colecție-capsulă creată de Cătălin Botezatu. Numită Style by Cătălin Botezatu, colecția este inspirată din universul sărbătorilor de iarnă și promite un look plin de stil și atitudine.

Designer român a creat exclusiv pentru clienții Kaufland România o colecție originală, la prețuri accesibile. Colecţia cuprinde tricouri care dau culoare oricărei ținute și te poartă în spiritul sărbătorilor, cu imprimeuri vesele, de la reni cu papion, la brăduleți cu emoji, dar și diferite modele de lenjerie intimă comodă și lejeră. Toate piesele sunt personalizate cu logo-ul celebrului brand de modă.

Astfel, se concretizează prima colaborare a lui Cătălin Botezatu cu un retailer din România.

„În momentul creării colecției de Crăciun, am avut în gând sărbătorile de iarnă ale copilăriei, cu brazi împodobiți magnific, troiene de zăpadă, colinde și multă fericire. <<Create cu dragoste, pentru a fi purtate din dragoste>> este motto-ul colecției. Aceasta reunește piese care pot fi cadoul ideal pentru persoana iubită sau chiar un răsfăț personal binevenit pentru fiecare client Kaufland, indiferent de vârstă”, spune designerul de modă Cătălin Botezatu.

Hainele din colecția semnată de Cătălin Botezatu pentru Kaufland sunt confecționate 100% în ţara noastră. Prin această colaborare, Kaufland continuă angajamentul de a demara parteneriate locale, dezvoltarea acestora fiind o prioritate permanentă pentru companie.

„În România potențialul de extindere a portofoliului cu parteneri români este încă foarte mare iar acest lucru ne bucură în mod deosebit. Colecția Style by Cătălin Botezatu reprezintă începutul unei frumoase colaborări. Vom continua împreună să pregătim și alte surprize clienților noștri pentru anul următor”, a declarat Valer Hancaș, Manager Corporate Affairs & Comunicare, Kaufland România.

Pe lângă semnătura celebrului designer român, piesele se remarcă prin calitatea materialelor, selectate pentru a asigura un maxim de confort: combinații de 92% bumbac și elastan, accesorii de elastic dantelat sau personalizat.