Stiri: Companii

Program Kaufland Pase 2022

Kaufland a deschis un nou supermarket în oraşul Moreni

04.05.2020

Kaufland Moreni. Retailerul a dechis primul magazin al reţelei situat într-un oraș cu mai puțin de 20.000 de locuitori. Astfel, pentru a veni cât mai aproape de clienți, Kaufland România a inaugurat primul magazin situat în Moreni, județul Dâmbovița.

Compania se extinde, aşadar, şi în comunități urbane mici.

Kaufland Moreni. 100 de locuri de muncă

Prin această nouă deschidere, retailerul sprijină dezvoltarea economică a comunității locale. Per total, compania a creat peste 100 de locuri de muncă în Moreni, venind, în egală măsură, în întâmpinarea celor care au nevoie să se aprovizioneze ușor și la îndemână, în apropierea casei.

Kaufland Moreni. Produse

Pentru cumpărături accesibile și fără deplasări pe distanțe mari, magazinul va sta la dispoziția clienților cu o selecție variată de produse la prețuri reduse, disponibile la raioanele de:

  • legume-fructe
  • vitrina cu servire asistată
  • brutărie
  • alimente de bază
  • dulciuri
  • băuturi
  • produse nealimentare
  • drogherie
  • pește proaspăt

Supermarketul este dotat cu 10 case de marcat standard și şase express tip self-service.

Kaufland Moreni. 220 de locuri de parcare

Magazinul are o suprafață de vânzare de peste 2.500 de metri pătrați, încadrată într-una totală de peste 5.100 metri pătrați ce oferă o parcare extinsă, cu peste 220 de locuri, dintre care nouă pentru persoanele cu dizabilități, şase pentru mame cu copii și rasteluri pentru biciclete.

Amplasat pe strada 22 Decembrie 1989, nr. 28, Moreni, noul magazin își așteaptă clienții zilnic, de luni până sâmbătă între 08.00-21.00, iar duminică de la 08.00 până la 18.00.

În plus, noul magazin este dotat și cu un punct Grill.

Galerie comercială

În galeria comercială din cadrul magazinului clienții pot găsi farmacie, servicii de telefonie mobilă și produse proaspete de patiserie și cofetărie.

„Cu atât mai mult în acest context, suntem bucuroși că putem sprijini comunitatea din Moreni cu noi locuri de muncă, dar și cu un mediu de cumpărături complet sigur, la îndemână, în proximitatea locuințelor și mai ales ce oferă prețuri reduse și foarte accesibile”, declară Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs, Kaufland România.

Acesta este al doilea magazin deschis de Kaufland în anul financiar 2020 (martie 2020 – februarie 2021), compania continuând, aşadar, planurile de expansiune.

Citeşte şi Rezultate Banca Transilvania 2020: Profitul băncii, scădere substanţială