Stiri: Retail

Kaufland Piatra Neamt si Sibiu

Se deschid noile magazine Kaufland Piatra Neamţ şi Sibiu!

28.01.2021

Kaufland Piatra Neamţ şi Sibiu. Kaufland România deschide astăzi două magazine, în Piatra Neamț și în Sibiu. În total, creează peste 200 de locuri de muncă noi, aproximativ 100 de locuri în fiecare dintre cele două locații. Prin aceste deschideri, compania ajunge la o rețea națională de 141 de hipermarketuri.

Kaufland Sibiu. Promoţii şi reduceri

Al patrulea magazin din Sibiu este situat pe Calea Șurii Mari, nr. 37, Sibiu, jud. Sibiu și dispune de o suprafață totală de peste 5500 metri pătrați, dintre care peste 3000 metri pătrați sunt destinați spațiului interior de vânzare. Cu ocazia deschiderii, clienții vor fi așteptați cu reduceri și promoții speciale.

Magazinul are disponibile 248 de locuri de parcare, din care 12 locuri pentru persoanele cu dizabilități și 7 locuri de parcare destinate părinților. Pe perioada stării de alertă, programul de lucru va fi de la 6:30 și până la 21:00 de luni până sâmbătă, iar duminică de la 8:00 la 21:00.

Noul Kaufland Sibiu va oferi o stație de încărcare electrică cu putere sporită: 50KW. Poziționat lângă autostrada A1, facilitează utilizarea acesteia de către șoferii aflați în tranzit.

Hipermarketul este prevăzut cu 9 case de marcat standard, dintre care 2 destinate persoanelor cu dizabilități, și alte 4 case express tip self-service.

Kaufland Piatra Neamţ şi Sibiu. Galerie comercială

În galeria comercială a magazinului, clienții au acces și la o zonă de Food Court, ce cuprinde:

  • o cofetărie
  • o pizzerie
  • o farmacie
  • un petshop
  • un centru pentru copiere chei,
  • un punct Tabac Xpress

Kaufland Piatra Neamţ. Program de lucru

Kaufland deschide și al doilea magazin din Piatra Neamț, situat pe Strada Bistriței, nr. 2B, Piatra Neamț, jud. Neamț, ce va avea o suprafață totală de peste 4500 metri pătrați, din care peste 3000 metri pătrați sunt destinați spațiului interior de vânzare. La fel ca și în noul magazin din Sibiu, în ziua deschiderii clienții vor fi întâmpinați cu promoții speciale.

Programul de lucru din această perioadă va fi de la 6:30 și până la 21:00 de luni până sâmbătă, iar duminică de la 8:00 la 20:00.

Noul magazin din Piatra Neamț este prevăzut cu 8 case de marcat standard, dintre care 2 destinate persoanelor cu dizabilități, și alte 4 case express tip self-service.

Acesta pune la dispoziție 290 de locuri de parcare, din care 11 locuri pentru persoanele cu dizabilități și 6 locuri de parcare pentru părinți.

Zona de Food Court din Piatra Neamț va include:

  • o pizzerie
  • o cofetărie
  • o farmacie
  • un punct de schimb valutar

Locația oferă stații e-charge de încărcare rapidă a mașinilor electrice.

Kaufland Piatra Neamţ şi Sibiu. Produse

Kaufland Sibiu și Kaufland Piatra Neamț, inaugurate astăzi, au un raion extins de pește proaspăt, cu un sortiment variat, legume, fructe, produse proaspete la vitrina cu servire asistată, brutărie, raion de produse congelate, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie.

Ambele magazine nou deschise promovează sustenabilitatea și pun la dispoziția clienților infrastructuri ecologice de reciclare.

Citeşte şi Restricţii Bulgaria 2021: Românii trebuie să prezinte un test negativ pentru COVID-19