Stiri: Retail

Kaufland propune clienților o nouă abordare: Trăiește fresh

06.07.2016

Începând din iulie, Kaufland propune clienților o nouă abordare: „Trăiește fresh”. Este vorba de un concept bazat pe un stil de viață sănătos ce pornește de la prospețimea alimentelor consumate în fiecare zi și merge până la o nouă filosofie de viață.

Cu ocazia acestei campanii, retailerul lansează un proiect la nivel național, adresat tuturor românilor: platforma digitală traiestefresh.ro, unde clienţii vor putea găsi în permanență invitații la noi provocări și experiențe trăite pentru prima dată în viață: sfaturi și lucruri mai puțin știute despre rolul alimentelor proaspete în nutriție, oferite de dr. Șerban Damian, nutriționist, rețete culinare în combinații fresh marca Chef Foa și informații despre cum să ajungi la un stil de viață sănătos, împărtășite românilor de Andrei Roșu.

„Campania este o invitație adresată clienților noștri de a îmbrățișa un stil de viață fresh care presupune o nutriție echilibrată, sport, să privească fiecare zi drept un nou început, să fie deschiși la provocări și noutăți, să experimenteze ambiții și bucurii noi, să profite de prospețimea fiecărei zile, împărtășind această filosofie de viață cu familia și prietenii”, explică Valer Hancaș, Manager Corporate Affairs & Comunicare, Kaufland România.

Și, pentru că a trăi fresh înseamnă a nu te teme de noi începuturi și încercări, clienții Kaufland România vor putea câștiga pe platformă peste 500 de premii aspiraționale și fresh constând în Experiențe pentru prima dată-n viață. Printre acestea se regăsesc excursii exotice, o călătorie cu familia în SUA, pentru a vizita Disney World și Universal Studios și o mașină electrică.

Conceptul „Trăiește fresh” vine în continuarea unei preocupări consecvente pentru prospețime, preocupare pentru care Kaufland România e renumit.

Compania acordă o atenție deosebită prospețimii în magazin, asigurând zilnic livrări de produse precum legume, fructe, lactate, carne, mezeluri printr-un traseu scurt de aprovizionare. Un hipermarket Kaufland primește în fiecare dimineață mai multe sortimente de fructe și legume, iar împrospătarea rafturilor se face și de mai multe ori în decursul unei zile.

Calitatea cărnii și a lactatelor este garantată pe de-o parte de furnizori, iar, pe de altă parte, de verificări și controale temeinice, de reguli și standarde interne Kaufland și europene care se aplică în fiecare etapă a procesului de aprovizionare.

De asemenea, Kaufland România este printre puținii retaileri care în acest moment au peste 50% din sortimente produse autohtone, procurarea acestora fiind prima opțiune a companiei în politica de achiziții.