Stiri: Retail

Reducerea consumului de plastic

Kaufland România are un nou Director de Achiziții Non-Food

09.01.2019

Kaufland România are, din ianuarie 2019, un nou Director de Achiziții Non-Food. Acesta deține o solidă experiență de peste 10 ani în compania Kaufland,în domeniul achizițiilor. El vine la conducerea departamentului Non-Food al companiei, funcție pe care o preia de la Maria Movileanu.

Cariera sa în cadrul Kaufland România

Caracterizat de inițiativă și cu un spirit inovator, Dan Alexandru Olaru și-a început cariera la Kaufland România. Timp de un deceniu, el a ocupat pe rând toate pozițiile din cadrul departamentului de Achiziții, bucurându-se de o evoluție organică. Prin urmare, el a obținut cunoștințe din întregul domeniu, iar în același timp și-a dezvoltat abilitățile de lider și s-a remarcat prin responsabilitate, organizare și spirit de echipă.

Cariera sa a început în departamentul Food – Lactate și congelate, respectiv Carne și a continuat să avanseze. Înainte să preia funcția de Director Non-Food, a ocupat timp de câțiva ani poziția de Senior Buyer Electro/Auto/DIY/Multimedia.

Studiile noului Director de Achiziții

Noul director este absolvent al Academiei de Studii Economice. Acesta deține un master în Comunicarea în business în engleză și vorbește trei limbi străine, printre care franceza și germana.

Ce spune Dan Alexandru Olaru?

„Ca Director Non-Food al Kaufland România, principalul meu obiectiv continuă abordarea strategică a companiei: creșterea gradului de satisfacție a clienților. Mă bucur să fiu parte din povestea de succes al celui mai mare retailer, dar mai ales că mă bazez pe o echipă ambițioasă, cu rezultate remarcabile. Voi putea folosi toate cunoștințele acumulate aici pentru a susține noile proiecte ale companiei. Ca atare, este o onoare și o provocare pentru mine să conduc departamentul de Non-Food, dar și o nouă etapă profesională care îmi va permite implementarea ideilor de dezvoltare a Kaufland România”, declară Dan Alexandru Olaru, noul Director de Achiziții NonFood al retailerului.

Citește și Piața construcțiilor în 2018. Câte autorizații de construire s-au eliberat în perioada ianuarie – noiembrie 2018?