Stiri: Retail

Kaufland Romania reduceri 13 martie 2019

Kaufland anunță reduceri de 10% pe 13 martie pentru toți clienții!

13.03.2019

Kaufland România sărbătorește loialitatea clienților cu o zi specială plină de reduceri. Astfel, pentru a celebra atingerea pragului de un milion de utilizatori ai cardului de loialitate, Kaufland oferă clienților care prezintă Kaufland Card la casă miercuri, 13 martie, o reducere de 10% la coșul de cumpărături – și care este aplicabilă în toate cele 121 de magazine din țară.

Compania sărbătorește alături de comunitate și invită clienții să decidă care va fi direcția socială către care va dona un milion de lei.

Kaufland România reduceri 13 martie 2019. Clienții pot vota direcțiile de CSR ale companiei

Astfel, clienții vor putea vota online, între 13 și 19 martie, unul dintre domeniile strategice de CSR susținute de Kaufland România:

  • educație
  • social
  • mediu și ecologie
  • sport și viață sănătoasă
  • cultură

Kaufland România reduceri 13 martie 2019. 1 milion de lei pentru salariați

În plus, Kaufland a alocat suma totală de 1 milion de lei pentru angajați, ca recunoaștere a contribuției lor substanțiale la succesul proiectului. Astfel, în aprilie, salariații retailerului vor primi din partea companiei vouchere Kaufland a căror valoare totalizează un milion de lei.

Kaufland România reduceri 13 martie 2019. Ce spune conducerea companiei?

,,Succesul înregistrat de Kaufland Card într-un timp atât de scurt este unul cu numeroase implicații. Clienții au apreciat modernitatea, dinamismul și sustenabilitatea cardului digital, precum și beneficiile relevante oferite. Reușita aparține întregii noastre echipe, care a avut o contribuție semnificativă de a crea un proiect în premieră în rețeaua internațională Kaufland și care a strâns deja un milion de utilizatori de lucruri bune”, declară Valer Hancaș, Director Comunicare și Corporate Affairs Kaufland România.

Cardul Kaufland poate fi folosit în toate magazinele din țară.

Kaufland România reduceri 13 martie 2019. Avantajele oferite de Cardul Kaufland:

• Acces la reduceri semnificative, create exclusiv pentru utilizatorii Kaufland Card

• Posibilitatea de a colecta și folosi puncte bonus de loialitate

• Promoții personalizate, în funcție de obiceiurile de cumpărare ale fiecărui client

Citește și Laserul de la Măgurele, premieră mondială în 2019!