Stiri: Retail

Kaufland Romania si Lidl Romania, donatie importanta

Kaufland România și Lidl România susțin lupta împotriva coronavirusului. Ce donație au făcut?

19.03.2020

Kaufland România și Lidl România donație. Companiile private sprijină Ministerul Sănătății în efortul pentru limitarea răspândirii coronavirusului, a anunțat instituția, într-un comunicat de presă. Astfel, marii retaileri Kaufland România și Lidl România donează 100.000 bucăți recoltoare pentru exudat nazal și faringian/ mediu transport viral necesare pentru realizarea testelor de diagnostic molecular ( Real Time PCR). O primă tranșă din aceste teste a fost deja livrată.

Kaufland România și Lidl România donație. Ce spune ministrul Sănătății?

”Salutăm gestul companiilor private de a ni se alătura în această perioadă când este nevoie de toate resursele materiale și umane pentru limitarea răspândirii noului coronavirus”, a declarat Victor Costache, ministrul Sănătății.

Kaufland România și Lidl România donație. 30.000 de recoltoare au ajuns deja la Unifarm

Kaufland România și Lidl România donație. Primele 30.000 de recoltoare se află la ora actuală în depozitele SC Unifarm SA. Acestea urmează să fie distribuite direcțiilor de sănătate publică din teritoriu și București.

„Conform dispozițiilor ministrului Sănătății, un număr de 25.000 dintre exudatele primite vor fi distribuite la direcțiile de sănătate publică pentru utilizarea în anchetele epidemiologice demarate, alte 5000 vor rămâne la Unifarm SA ca stoc strategic”, a declarat Adrian Ionel, director UNIFARM SA.

Citește și Pambac, anunț pentru toții românii: ”Am luat decizia să nu modificăm lista de prețuri!”