Kaufland Straulesti

Kaufland România deschide încă un magazin în nordul Capitalei

08.10.2020

Kaufland Străulești. Retailerul continuă expansiunea și inaugurează al doilea magazin din zona de Nord a Bucureștiului, în zona Străulești. Astfel, Kaufland ajunge la o rețea de 135 de magazine în România, din care 17 sunt în București.

Kaufland Străulești. 120 de locuri de muncă

120 de locuri de muncă noi sunt create prin deschiderea acestui magazin. Aşadar, Kaufland România este unul dintre cei mai mari angajatori privați din țară.

Noul magazin este situat pe Șoseaua București-Târgoviște, nr. 83, pe o suprafață totală de peste 6000 de metri pătrați și un spațiu de vânzare de peste 3700 metri pătrați.

Kaufland Străulești. Program de funcţionare

Programul de lucru este de luni până sâmbătă de la 07.30 și până la 22.00, iar duminică de la 08.00 la 20.00.

Magazinul este dotat cu un raion de pește proaspăt, vitrină cu servire asistată, raioane de fructe și legume, brutărie, produse congelate, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie.

Pentru a asigura un flux rapid de clienți și timp redus la cumpărături, hipermarketul este dotat cu 10 case de marcat, din care una dedicată persoanelor cu dizabilități și 6 case express de tip self-service.

În galeria comercială a magazinului, clienții pot găsi și o farmacie Help Net, o curățătorie Ecoclean, o cofetărie Voipan, dar și o cafenea 5togo.

În exteriorul magazinului se află și un punct Grill, unde clienții pot găsi preparate gata făcute.

Locuri de parcare

Parcarea oferă 297 locuri, din care 6 pentru persoane cu dizabilități, 6 pentru părinți și 15 rasteluri pentru cei care vin cu bicicleta la cumpărături.

Clienții se vor putea bucura și de facilități eco, deoarece magazinul este dotat cu stație e-charge de încărcare a mașinilor electrice cu încărcare rapidă, cu două locuri de parcare.

Tot în parcare, clienții vor găsi un automat de reciclare tip self-service pentru trei tipuri de ambalaje – PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru), iar clienții care reciclează astfel vor primi o sumă de bani sub formă de cupon de reducere ce poate fi folosit în magazin.

De asemenea, în magazin clienții pot recicla și ambalajele produselor de îngrijire personală sau de curățenie. Ei vor primi în schimb cupoane cu 50% reducere la produse selecționate, conform campaniei lunare. Astfel, la intrarea în magazin, în spațiul special amenajat sub forma unei broscuțe țestoase, clienții pot depune:

  • sticle goale din plastic de șampon, balsam, gel de duș, cremă de corp, de față sau de mâini, apă de gură sau de săpun lichid,
  • recipiente goale de produse de curățenie, precum detergenți de haine sau de vase, soluții de curățare a bucătăriei, băii, pardoselii sau geamurilor.

Citeşte şi Premieră pentru România pe piaţa serviciilor stomatologice

 

 

 

Citiți și despre:

  • Evenimentul România Durabilă – AgriBusiness are loc pe 7 noiembrieEvenimentul România Durabilă – AgriBusiness are loc pe 7 noiembrie Marţi 7 noiembrie, începând cu ora 8.30, are loc evenimentul România Durabilă - AgriBusiness "Contribuţia agriculturii la viitorul model economic românesc", în cadrul Academiei de Studii Economice - Aula […]
  • S-a deschis noul magazin Kaufland Târgovişte!S-a deschis noul magazin Kaufland Târgovişte! Kaufland Târgovişte. Kaufland România a deschis, la Târgoviște, magazinul cu numărul 136 al rețelei naționale. În urma acestei investiţii, sunt create peste 100 de noi locuri de muncă. Amplasat pe Strada […]
  • Barta Ati, de  la o afacere de familie la o companie de succesBarta Ati, de la o afacere de familie la o companie de succes Pe parcursul a peste 25 de ani, compania a devenit una dintre cele mai mari societăți din domeniul comerțului din nord vestul României. În 1994, pe o piață comercială românească în plină tranziție, un tânăr […]
  • Kaufland deschide un nou magazin în ReșițaKaufland deschide un nou magazin în Reșița Kaufland a deschis cel de-al doilea magazin al său din Reșița. În plus, retailerul a ajuns, totodată, la unitatea cu numărul 120 al rețelei. Noul magazin Kaufland din Reşiţa este situat pe Bd. Revoluția din […]
  • Kaufland a deschis un nou supermarketKaufland a deschis un nou supermarket Kaufland Theodor Pallady. Kaufland continuă investițiile în extinderea rețelei locale de magazine. Astfel, compania a deschis luni, 1 iunie, cel de-al 15-lea hipermarket din București. În plus, acesta este și […]

O părere la “Kaufland România deschide încă un magazin în nordul Capitalei

  1. Pingback: Kaufland România deschide încă un magazin în nordul Capitalei – Reporter

Comentariile nu sunt permise.