Kaufland Targu Neamt

S-a deschis Kaufland Târgu Neamț: Ce program are supermarketul?

21.01.2021

Kaufland Târgu Neamț. Kaufland România își continuă expansiunea pe plan local și deschide un nou magazin în Târgu Neamț, oraș cu aproximativ 18.000 de locuitori, ajungând la o rețea națională de 139 de hipermarketuri.

Kaufland Târgu Neamț. 95 de locuri de muncă

Prin această inaugurare, compania creează 95 de locuri de muncă noi. Compania contribuie astfel la dezvoltarea economică a comunității locale, esențială în această perioadă.

Amplasat pe Strada Lalelelor nr. 4, Târgu Neamț, jud. Neamț, magazinul are o suprafață totală de peste 5400 metri pătrați, dintre care peste 3000 metri pătrați sunt destinați spațiului interior de vânzare.

Cu ocazia deschiderii, clienții vor fi așteptați cu reduceri și promoții speciale.

Kaufland Târgu Neamț. Program

În această perioadă, programul de lucru va fi de la 7:00 și până la 21:00 de luni până sâmbătă, iar duminică de la 8:00 la 19:00.

Parcarea noului magazin oferă 245 de locuri, din care 10 locuri de parcare pentru persoanele cu dizabilități și 8 locuri de parcare pentru părinți și rasteluri pentru biciclete.

Hipermarketul este prevăzut cu 8 case de marcat standard, din care una dedicată persoanelor cu dizabilități și alte 4 case express tip self-service.

Produsele oferite de noul supermarket

Kaufland Târgu Neamț oferă:

  • un raion extins de pește proaspăt
  • un sortiment variat, legume, fructe
  • produse proaspete la vitrină cu servire asistată
  • brutărie
  • raion de produse congelate
  • alimente de bază
  • dulciuri, băuturi
  • produse nealimentare și drogherie

În galeria comercială a magazinului, clienții au acces și la o zonă de Food Court, ce cuprinde o cofetărie și un fast food cu burgeri, precum și o farmacie și un punct de schimb valutar.

Magazinul este dotat în exterior și cu un Grill, unde clienții pot găsi mâncăruri gustoase, gata preparate.

Citeşte şi Investiţii imobiliare: 914 milioane de euro în 2020

 

 

 

Citiți și despre: