Strategie Kaufland

Kaufland a deschis un nou supermarket

02.06.2020

Kaufland Theodor Pallady. Kaufland continuă investițiile în extinderea rețelei locale de magazine. Astfel, compania a deschis luni, 1 iunie, cel de-al 15-lea hipermarket din București. În plus, acesta este și magazinul cu numărul 132 al rețelei la nivel național.

Kaufland Theodor Pallady. 130 de locuri de muncă

Odată cu inaugurarea, Kaufland continuă să contribuie și la dezvoltarea economică a comunității locale, esențială în această perioadă, prin crearea a 130 de locuri de muncă noi pentru bucureșteni și nu numai.

Noul supermarket este situat pe Bulevardul Theodor Pallady, Nr. 51, sector 3. Acesta are o suprafață de vânzare de peste 3.700 metri pătrați, care se înscrie într-una totală de mai bine de 6.100 metri pătrați.

Kaufland Theodor Pallady. 293 de locuri de parcare

Magazinul dispune și de o parcare extinsă de 293 de locuri (din care 11 pentru persoane cu dizabilități și 8 pentru părinți), dotată și cu 12 rastele pentru biciclete.

Kaufland Theodor Pallady. Produsele oferite

Oferind un sortiment variat de produse alimentare și non-alimentare, la prețuri avantajoase, expuse la raioanele de legume-fructe, vitrină cu servire asistată, brutărie, alimente de bază, raion special de pește proaspăt, brutărie, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie, magazinul nou deschis va avea amplasate 12 case de marcat standard și alte 6 express tip self-service, pentru clienții care își doresc să eficientizeze timpul petrecut pentru achitarea cumpărăturilor.

Kaufland Theodor Pallady. Program de funcţionare

Pentru a se plia pe nevoile tuturor tipurilor de clienți, programul de funcționare al magazinului este de luni până sâmbătă între 07.30-23.00, iar duminică de la 08.00 până la 20.00.

Pentru pasionații de mâncare gătită, hipermarketul de pe Bulevardul Theodor Pallady va fi dotat și cu un punct Grill. În același timp, în galeria comercială a magazinului, clienții vor avea acces la o gamă largă de servicii: farmacie, Pet Shop, cofetărie și Food Court tradițional.

Staţie de încărcare pentru maşini electrice

Pentru clienții care preferă condusul ecologic, în parcarea magazinului este amplasată și o stație de încărcare e-charge pentru mașinile electrice, operată prin Renovatio și susținută financiar de Kaufland.

Magazinul are un acoperiș ecologic verde, de peste 1800 mp, format dintr-un mix de plante rezistente la condițiile meteorologice.

Kaufland Theodor Pallady. Măsuri de prevenire a COVID-19

De asemenea, din grijă pentru clienți și angajați, magazinul deschis este complet sigur și respectă toate măsurile sporite de protecție și prevenție aplicate în rețeaua Kaufland:

  • Toate suprafețele de contact și obiectele des utilizate de clienți și angajați, toaletele și spațiile comune sunt dezinfectate frecvent, de mai multe ori pe zi;
  • Magazinul este dotat cu stații cu dezinfectant de mâini gratuit;
  • Casele de marcat sunt dotate cu geamuri de protecție din plexiglas;
  • Angajaţii de la casele de marcat, dar și cei de la raioanele Legume-Fructe și de la vitrina cu servire asistată au mănuși de unică folosință, măști și, după caz, viziere;
  • Pe podeaua din zonele de trafic sunt amplasate benzi care indică distanța de siguranță de minim 2 metri;
  • Toți angajații cunosc măsurile de prevenție și au la dispoziție o linie telefonică specială pentru informare corectă și completă.

Kaufland Theodor Pallady. Ce spune conducerea companiei?

„Inaugurăm magazinul cu numărul 15 în București și facem încă un pas în extinderea rețelei, dar și în susținerea economiei locale. De luni, 1 iunie, îi așteptăm pe clienți în noul magazin aprovizionat la zi și dotat complet, de la raioane variate, până la automat de reciclare și chiar stație de încărcare electrică”, declară Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs, Kaufland România.

Acesta este al cincilea magazin deschis de Kaufland în anul financiar 2020 (martie 2020 – februarie 2021).

Citeşte şi Programul IMM Invest. Anunţul făcut de Guvern