Stiri: Companii

Locuri de munca ianuarie 2022

Kellogg’s angajează 30 de persoane

10.07.2015

Kellogg’s intenţionează să îşi extindă echipa din România. Compania este prezentă pe piaţa locală din 2014, iar în cele peste 180 de ţări în care activează are peste 33 000 de angajați. Kellogg’s caută persoane care să  ocupe posturile vacante în zona Supply Chain și Transport.

În perioada 6-12 iulie, compania va fi prezentă cu un stand în Promenada Mall, între orele 14:00-20:00, unde persoanele interesate să se alature Kellogg’s pot afla mai multe informaţii despre pozițiile disponibile.

Evenimentul se numește „We’ve got a seat for you!” („Avem un loc pentru tine!”) și le oferă vizitatorilor posibilitatea să-și personalizeze o fotografie la standul Kellogg’s prin alegerea unui fundal din cele 6 variante disponibile. În plus, pe 23 iulie, compania va organiza si un Open Day, în cadrul căruia senior manageri și alți reprezentanți ai companiei vor discuta despre oportunitățile pe care le oferă Kellogg’s.

„În următoarele luni, vom recruta pentru mai mult de 30 de poziții în zona Supply Chain și Transport. Candidații selectați se vor alătura sediilor noastre din București. Suntem nerăbdători să întâlnim tineri cu potențial la standul foto din Promenada Mall în această săptămână, precum și la Open Day-ul ce va avea loc pe 23 iulie, pentru a putea discuta mai multe despre motivele pentru care compania Kellogg’s este locul ideal de lucru!”, a spus Alexandra Macinica, HR Manager, Kellogg’s.