Kestral International deschide un birou în România

23.10.2017

Kestral International, specializată în furnizarea de soluții pentru industrie, a deschis un birou în ţara noastră, pentru a întări accesul clienților săi OEM pe piața din Europa de Sud-Est. Compania își anunță, prin urmare, extinderea în Europa, ca parte a planului său internațional de creștere. Aşadar, sediul din România va fi esențial pentru dezvoltarea companiei în Europa de Sud-Est. În acest fel, Kestral este gata să asiste mai mulți clienți din Europa și să-i ajute să-și depășească provocările tehnice devinind un motor al dezvoltării lor.

Fiind speaker în cadrul Wind Trade 2017, care are loc la București, în perioada 18-20 octombrie 2017, Liaquat Ali Baig, CEO al Kestral International, a declarat: „Suntem încântați să anunțăm că acum am deschis un birou și în România. Vedem aici un potențial deosebit pentru a colabora cu diferite industrii și de a le oferi sprijinul nostru”. „Producătorul de ambarcațiuni militare, Zodiac Milpro, un client OEM existent, este aici cu noi la București. El arată perfect tipul de organizație pe care o putem reprezenta în România”, a adăugat domnul Liaquat Ali Baig.

Sediul Kestral din Bucureşti face parte din rețeaua Kestral din Europa de Sud-Est si va include noi sedii în Bosnia si Herțegovina, Macedonia și Serbia.

Echipa companiei este pregatită să asiste clienții atât la nivel local, cât și internațional, în sectoare precum: petrol și gaze, energie regenerabilă, aviație, logistică, industrie, marină, apărare, telecomunicații. Mai exact, compania oferă servicii precum negocieri contractuale, management de proiect, in-country marketing, logistică și support post-vînzare.

 

 

Citiți și despre: