Stiri: Companii

KFC deschide primul său restaurant din Târgu Jiu

17.10.2014

KFC inaugurează primul său restaurant din Târgu Jiu, odată cu deschiderea centrului comercial Shopping City Mall, rețeaua KFC în România ajungând, astfel, la 52 de unități. Restaurantul are o suprafață de 167 metri pătraţi și se află în zona food court a mall-ului.

“Ne bucurăm să fim prezenți într-un nou oraș din România, într-un spațiu modern, care cu siguranță va deveni principalul punct de atracție pentru locuitorii din Târgu Jiu. La KFC îi așteaptă oricând o masă rapidă și gustoasă, cu preparate de pui delicioase și proaspete, cu rețete clasice dar și cu multe produse inovatoare, care îi vor surprinde periodic. Încă de la primul restaurant deschis în România, ne-am propus să aducem gustul inconfundabil KFC în cât mai multe orașe, iar noul restaurant este o reconfirmare a acestui angajament”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC.

Pentru deschiderea noului restaurant KFC au fost investiți 350.000 euro și au fost create 30 de noi locuri de muncă. Toți cei care își doresc o masă gustoasă, preparată rapid, sunt așteptați în zona food court, la etajul 1 al noului Shoping City Mall, situat pe strada Termocentralei nr 10.