Stiri: Retail

Carnea de vita Angus

KID PACK, un nou pachet cu carne vită Angus

20.02.2019

A fost lansat un nou pachet cu carne de vită Angus în magazinul premiumangus.ro. Este vorba de KID PACK, un pachet construit pentru meniul copiilor. Noul produs cuprinde un mix de piese care permite realizarea unor preparate potrivite pentru întreaga familie, inclusiv pentru cei mici. Avantajele acestui pachet sunt următoarele: datorită gradului scăzut de grăsime al pieselor dar și al modului de gătire care se pretează pentru acestea (fierbere, coacere la cuptor sau simplu pe grill în cazul chiulotei).

KID PACK pachet vită Angus. Un produs local

Pachetul este un produs obținut local, într-un sistem ce pune accent pe bunăstarea animalelor, respect pentru natură și pentru o nutriție echilibrată.

Sistemul de obținere a cărnii de vită Premium Angus este urmărit îndeaproape și controlat în fiecare etapă. Astfel, carnea care ajunge în farfuria consumatorilor aduce aromă și frăgezime dar și calități nutritive de bază pentru organism.

KID PACK pachet vită Angus. Un meniu gustos și sănătos

”Pentru un meniu gustos dar și sănătos este recomandat să alegem informat produsele pe care le punem pe masă, cu atât mai mult copiilor care, pentru o creștere sănătoasă și o funcționare corectă a organismului au nevoie de alimente naturale și mâncare nutritivă”, conform magazinului.

Pachetul KID PACK conține două piese din pulpă care pot fi gătite clasic. Acestea pot fi folosite în mâncăruri tradiționale sau rețete pregătite prin fierbere sau coacere.

Capacul și fricandoul, având un grad redus de grăsime, pot sta la baza unui meniu atât sănătos, cât și gustos pentru cei mici.

Cea de a treia piesă este chiulota. Este vorba de cea mai importantă piesa din pulpă cu o textură fină și bine marmorată. Aceasta este cunoscută pentru cât de versatilă este în preparare și e apreciată inclusiv ca fiind un steak foarte bun. Poate fi pregătită și la cuptor sau în alte tipuri de mâncare.

KID PACK pachet vită Angus. Ambalaj

Produsele sunt maturate în sistem dry-age timp de 21 de zile și ambalate individual în pachete vidate.

Greutatea pentru fiecare produs în parte este aproximativă și pot varia cu +/- 5%. Dar per total, însă, pachetul va avea minim 3 kg.

Pachetele KID PACK vor fi livrate în cutii de carton. Temperatura de refrigerare pe transport va fi asigurată de cutii frigorifice returnabile.

”Încearcă KID PACK simplu și rapid, din magazinul online www.premiumangus.ro!”, conform sursei citate.

Citește și Alocații mărite de la 1 martie 2019 pentru copii. Ordonanța, aprobată de Guvern