Stiri: IT&C

Kingston a lansat stick-ul USB cu cea mai mare capacitate de stocare din lume

05.01.2017

Kingston Digital a lansat dispozitivul de stocare USB DataTraveler® Ultimate Generation Terabyte (GT), care dispune de cea mai mare capacitate de stocare din lume. Acesta oferă o capacitate de stocare de până la 2TB și o performanță USB 3.1 Gen 1 (USB 3.0).

Aşadar, utilizatorii noului dispozitiv vor avea posibilitatea de a stoca o cantitate uriașă de date într-un dispozitiv de mici dimensiuni, inclusiv până la 70 de ore de conținut video 4K, pe un singur USB de 2TB.

DataTraveler Ultimate GT oferă o calitate superioară într-un design high-end, fiind protejat de o carcasă metalică fabricată dintr-un aliaj de zinc, pentru a rezista la șocuri.

DataTraveler Ultimate GT va fi disponibil din februarie, cu capacități de stocare de 1TB și 2TB. Acesta, dispune de o garanție de 5 ani, suport tehnic gratuit și fiabilitatea specifică produselor Kingston.

Dimensiunea compactă le oferă entuziaștilor tech sau utilizatorilor profesionali o soluție portabilă de stocare și transfer al fișierelor de mari dimensiuni.

„Cu DataTraveler Ultimate GT, le punem utilizatorilor la dispoziție o nouă modalitate de stocare a datelor într-un dispozitiv foarte ușor de gestionat. Noul dispozitiv reprezintă o continuare în materie de performanță a produselor Kingston, după lansarea stick-ului USB de 1TB din 2013. Prin dublarea capacității, utilizatorii pot stoca și transporta mult mai ușor cantități și mai mari de date”, a declarat Jean Wong, Flash business manager.