Slide

Stiri: Agricultura

Kinsidro® Grow

Corteva Agriscience devine distribuitorul european exclusiv pentru Kinsidro® Grow

08.03.2022

Kinsidro® Grow. Corteva Agriscience a anunţat că introduce un nou bionutrient foliar în Europa. Fermierii din Europa vor avea acces la o nouă opțiune durabilă pentru îmbunătățirea sănătății plantelor și a calității recoltelor, printr-un acord nou încheiat între Corteva Agriscience și Pro Farm Technologies, o subsidiară a Marrone Bio Innovations.

Potrivit acestui acord, Corteva va fi distribuitorul european exclusiv pentru Kinsidro® Grow, un stimulant foliar biologic nou, care furnizează nutrienți cheie, ce duc la o vigoare sporită a plantelor.

Ce spune conducerea Corteva?

“Corteva Agriscience continuă să aducă pe piață soluții noi și inovatoare, oferind produse de origine naturală care îmbunătățesc performanța și rezistența culturilor și care lucrează complementar cu soluțiile noastre convenționale de produse de protecție a plantelor”, a declarat Susanne Wasson, President, Crop Protection Business Platform, Corteva Agriscience. “Suntem încântați să colaborăm cu Marrone Bio pentru a dezvolta și maximiza opțiunile sustenabile care îi ajută pe fermieri să îndeplinească exigențele legate de protejarea mediului, aflate într-o permanentă schimbare, menținând în același timp culturile productive și sănătoase.”

Kinsidro® Grow, un produs patentat de Pro Farm Technologies

Kinsidro® Grow este un produs patentat de Pro Farm Technologies, care optimizează aportul elementelor nutritive în plantă, având ca rezultat îmbunătățirea sănătății plantelor și a calității recoltei. Prin aplicarea foliară în etapa de creștere vegetativă, biostimulantul îmbunătățește productivitatea și crește randamentul investițiilor. De asemenea, Kisindro Grow este ușor de utilizat și compatibil cu practicile curente ale fermierilor.

“Acest acord îmbină excelența în dezvoltarea de soluții biologice durabile pentru plantele de cultură oferite de Marrone Bio cu poziția de lider pe piața globală a companiei Corteva Agriscience. Lucrând împreună, vom aduce o tehnologie foliară revoluționară fermierilor europeni care cunosc și au încredere în Corteva”, a declarat Kevin Helash, chief executive officer Marrone Bio Innovations.

Extinderea portofoliului de produse

Parteneriatul reprezintă un alt pas important făcut de compania Corteva Agriscience pentru extinderea portofoliului global de produse biologice care este dedicat biostimulanților, biocontrolului și feromonilor cu performanțe dovedite și demonstrabile.

Kisindro Grow va oferi valoare prin ameliorarea culturilor și a randamentului lor potențial, în conformitate cu Obiectivele de Durabilitate pentru 2030.

Acordul multianual, care va intra în vigoare imediat, este relevant pentru culturile specifice arealului european, cum ar fi:

  • porumb
  • grâu
  • soia
  • bumbac

Citeşte şi Erbicidul Mustang™, un produs de referinţă în combaterea buruienilor dicotiledonate