KLM a lansat oferta promoţională de Crăciun

05.11.2013

Compania aeriană KLM a lansat astăzi oferta promoţională de Crăciun, reducând preţul biletelor de avion pentru peste 70 de destinaţii din Caraibe, Asia si America de Nord la preţuri, potrivit unui comunicat de presă.

Prin intermediul campaniei “De Crăciun, oferă lumea în dar!“, KLM oferă preţuri mai mici cu până la 45%, pentru biletele achiziţionate în perioada 5 – 19 noiembrie 2013

„Peste 4.300 de pasageri români au călătorit în 2012 în destinaţii din Caraibe şi Oceanul Indian (individuali, exclusiv grupurile cu agenţiile de turism). Mai mult de 54% dintre aceştia au ales să călătorescă cu Air France KLM datorită conexiunilor disponibile, serviciilor la bord şi preţurilor promoţionale. Până pe 19 Noiembrie 2013, românii pot opta pentru bilete de avion spre destinaţii exotice din zona Caraibelor, precum Saint Martin, Aruba, Curacao şi Havana, pentru preţuri începând de la 699 euro, zbor dus-întors din Bucureşti.”, a declarat Nicoleta Vişan, Marketing Manager Air France KLM Romania, în comunicatul de presă citat.

Pe lângă Caraibe, incluse în promoţie mai sunt şi destinaţii din Asia de la 579 euro, America de Sud de la 699 euro, Africa de la 649 euro şi America de Nord de la 499 euro. Tarifele au toate taxele incluse şi implică zborurile dus-întors din Bucureşti către destinaţiile vizate.

KLM a fost fondată în anul 1919, fiind astfel cea mai veche linie aeriană ce şi-a păstrat numele original.

În 2004, Air France şi KLM au format alianţa Air France KLM. Din această alianţă a rezultat cel mai puternic grup aviatic din Europa, bazat pe două brand-uri şi hub-uri puternice – aeroportul Schiphol din Amsterdam şi aeroportul Charles de Gaulle din Paris.