Stiri: Companii

KLM sărbătorește 95 de ani de activitate

07.10.2014

KLM împlineşte astăzi 95 de ani de activitate, divizia din România sărbătorind acest moment cu un eveniment organizat în cadrul Aeroportul Internațional Henri Coandă, precum și cu o promoție dedicată celor care vor cumpere bilete de avion.

Astfel, astăzi pasagerii celor trei zboruri operate de companie pe ruta București-Amsterdam vor primi, la îmbarcare, un certificat personalizat prin care se atestă că au sărbătorit cei 95 de ani împliniţi de KLM. De asemenea, aceştia vor avea ocazia să facă fotografii aniversare și vor primi mici cadouri.

“KLM sărbătorește 95 de ani de activitate cu o ofertă promoțională de 95 de euro pentru zborurile dus-întors pe ruta București-Amsterdam. Oferta este valabilă doar astăzi pentru călătoriile efectuate în perioada 1 Noiembrie 2014 – 31 Martie 2015, iar rezervările se pot face pe site-ul www.klm.ro sau la agențiile de turism”, au anuntaţ reprezentanţii companiei . 

Pe lângă această ofertă, KLM a mai pregătit o ofertă promoțională valabilă trei zile, care include destinații din Asia, Africa și America de Sud.

Prin urmare, în aceste trei zile, clienţii companiei pot achiziţiona bilete de avion către Beijing, Hong Kong și Shanghai, cu preţuri pornind de la 495 euro, către Kuala Lumpur, Singapore și Jakarta sau Nairobi și Johannesburg, de la 595 euro, în timp ce biletele către Panama, Rio, Sao Paolo şi Brasilia pornesc de la 695 euro.

KLM este cea mai veche companie aeriană care operează sub același nume încă de la înfiinţare.