Stiri: Energie

KMG International programul Teach for Romania

KMG International susține programul Teach for Romania

11.11.2019

KMG International susține programul Teach for Romania. Compania va sprijini educația de calitate în județul Constanța prin programul Teach for Romania în anul academic 2019-2020. Mai exact, compania va susține două cadre didactice din sistemul de învățământ primar și gimnazial ce fac parte din program.

Profesorii susținuți acționează ca modele și îndrumători pentru elevii din școlile partenere.

Programul Teach for Romania. Dezvoltarea orizontului de interes și cunoaștere

Copiii din comunitățile vulnerabile se vor bucura, prin intermediul acestui parteneriat, de acces și expunere la alte medii decât cel nativ, în scopul dezvoltării orizontului de interes și cunoaștere, cu accent pe dezvoltarea zonelor de creștere urmărite în program, precum și pe orientarea în carieră:

  • literație (alfabetizare funcțională, digitală/numerație)
  • inteligență emoțională (valori, stimă de sine)
  • leadership

KMG International. Educație de calitate

„Credem că educația de calitate, în special în zonele vulnerabile, reprezintă primul pas către dezvoltarea sustenabilă a comunităților. Am decis să sprijinim profesorii ce fac parte din programul Teach for Romania din județul Constanța, întrucât credem că prin acest parteneriat putem răspunde mai eficient nevoilor din regiune, putem combate inechitatea educațională și contribui la dezvoltarea armonioasă a generațiilor viitoare”, a afirmat Alexey Golovin, director departament juridic și afaceri corporative.

Așadar, în acest sens, pe parcursul anului se vor construi diferite activități extra-curriculare împreună cu profesorii sprijiniți de Teach for Romania și copiii din comunitățile constănțene.

KMG International. Reducerea inechității educaționale în comunitățile vulnerabile

„Pentru un tânăr din România, educația, cunoștințele pe care le dobândește și mediul în care crește sunt cruciale pentru oportunitățile la care are acces mai departe. Scopul organizației este să intervină pentru reducerea inechității educaționale în comunități vulnerabile și să producă o schimbare sustenabilă. Astfel, copiii aflați în dificultate pot avea parte de educație, experienţe de învăţare, cât și de valorificarea întregului lor potenţial. Pentru îndeplinirea acestui scop suntem recunoscători că ni se alătură acum și Rompetrol. Oportunitatea de a lucra împreună ne dă siguranță și încredere că povestea Teach for Romania continuă datorită celor care ne susțin”, a declarat Iulia Pielmuș, CEO Teach for Romania.

Citește și Unilever preia compania Good People