Stiri: Retail

Koton deschide un magazin în Plaza România

04.07.2014

Plaza România a anunţat deschiderea unui magazin Koton, în centrul comercial, începând cu data de 4 iulie. Brandul internațional de haine și accesorii va completa cu mixul de chiriași și va oferi clienților motive în plus pentru a se bucura de cumpărături.

Noul magazinul va ocupa o suprafață de 820 metri pătraţi şi va fi situate la etajul 1 al centrului comercial.

„Mixul de chiriași oferit de noi a fost în permanență unul echilibrat, oferind o selecție variată de magazine pentru toate vârstele, și continuă să se dezvolte, cu noi adăugiri în fiecare lună. După inaugurarea Timeout și Cinema Cafe la începutul anului, deschiderea Koton este următorul pas  în dezvoltarea şi modernizarea centrului comercial. În continuare, ne pregătim și pentru inaugurarea magazinului D’S Damat, care va avea loc tot luna aceasta. Ne bucurăm că putem aduce un plus de valoare mall-ului nostru, precum şi o mai mare diversitate a ofertei”, spune Răzvan Gaiţă, General Manager Anchor Grup.

Brandul Koton a fost înființat în anul 1988 și s-a impus mai întâi în Turcia și apoi în toată lumea. Per total, retailerul deţine 1200 de magazine în Turcia, cărora li se adaugă alte 52 de magazine în alte orașe importante din lume, precum Atena, Dubai, Berlin și București.