Stiri: Retail

Koton deschide un magazin în Shopping City Timișoara

30.03.2016

Koton, liderul pieței de fast-fashion retail din Turcia, va deschide al 13-lea magazin din România în Shopping City Timișoara, în urma unei investiții de 700.000 euro. Magazinul este cel de-al doilea deținut de companie în Timișoara, se întinde pe o suprafață de 1.600 mp și va găzdui o gamă largă de piese vestimentare, încălțăminte și accesorii, pentru femei, bărbați, adolescenți și copii.

Magazinul din cadrul centrului comercial Shopping City Timișoara își va deschide porțile joi, 31 martie, începând cu ora 10.00.

Printre noutățile magazinului se numără și colecția Koton pentru sezonul de primăvară, care cuprinde piese cheie caracteristice acestui anotimp.

“Suntem bucuroși să inaugurăm pe 31 martie al doilea magazin al nostru din Timișoara și să ducem astfel mai departe conceptul Koton de modă, calitate și gamă extinsă de produse la un preț accesibil. Este un pas important în dezvoltarea națională a companiei noastre, cu atât mai mult cu cât consumatorii români, în special cei din mediul urban au o afinitate aparte pentru modă și urmăresc să găsească în brandul preferat un raport excelent între calitate și preț”, declară Burak Akbulat, Country Manager Koton România.

În acest an, retailerul va mai deschide 4 noi magazine în România, cu o investiție totală de 3 milioane de euro și își propune ca până la finalul anului să realizeze o cifră de afaceri de 30 de milioane de euro.

Pe piața locală, Koton este prezent din 2007, are un număr de 300 de angajați și deține 12 magazine, din care 7 sunt în București și restul în țară, în importante centre comerciale din Constanța, Ploiești, Iași și Timișoara.