Stiri: Companii

Kredyt Inkaso conducere

Kredyt Inkaso are o nouă conducere. Cine este Cristian Talpău?

27.11.2018

Compania Kredyt Inkaso are un nou manager general. Astfel, în cursul lunii noiembrie, unul dintre jucătorii importanți din piața locală  de gestionare a creanțelor din țara noastră a anunțat că îl numește la coordonarea activităților locale pe Cristian Talpău.

Kredyt Inkaso conducere. Experiența lui Cristian Talpău

Noul general manager deține o experiență solidă în domeniul bancar de peste 13 ani. Cristian Talpău a lucrat în diverse bănci locale și a ocupat poziții de management atât în zona de creditare cât și recuperare creanțe.

În ultimii cinci ani de activitate profesională, din cei 13 dedicați segmentului bancar, noul manager general al companiei de recuperare creanțe a coordonat de pe diverse poziții manageriale departamentul de recuperare al BRD – Groupe Societe Generale. Acesta a fost implicat în diverse tranzacții complexe cu impact asupra mediului de afaceri din țara noastră.

Citește și Franciză Ritter – Broker de Asigurări. Anunț important făcut de brokerul de asigurări. Principalele avantaje oferite

Kredyt Inkaso conducere. Experiența anteprenorială

În plus, Cristian Talpău a activat și în segmentul antreprenorial. Așadar, el a fost consultant financiar, în ultimii doi ani, fapt care întărește o viziune amplă a pieței și a dinamicilor specifice.

Cristian Talpău deține și un Executive MBA acordat de ASSEBUSS în colaborare cu Kennesaw State University, Atlanta.

Ce responsabilități va avea Cristian Talpău?

Din noua funcție de General Manager, acesta va coordona activitățile Kredit Inkaso pe plan local.

Kredyt Inkaso este unul din jucătorii importanți din piața din țara noastră. Compania gestionează portofolii de peste 3 miliarde de euro la nivel de grup și are o prezență teritorială în Polonia, România, Bulgaria, Rusia și Croația.

Țara noastră reprezintă a doua cea mai mare piață pentru grup. Primul loc este ocupat de Polonia.

Citește și S-a lansat CEZ Shop, primul magazin online de pe piața de energie. Ce produse oferă și ce avantaje aduce pentru clienți