Stiri: Companii

Kuehne + Nagel îşi consolidează poziţia în ţările Europei de Est

17.06.2016

Compania Kuehne + Nagel va va uni cele două regiuni din Europa de Est şi Europa de Vest începând cu data de 1 octombrie, pentru a exploata cât mai bine oportunităţile de pe pieţele europene. În plus, regiunea Europei Centrale şi de Est are un nou sediu în Hamburg şi se va concentra şi pe consolidarea companiei în ţările Europei de Est.

De asemenea, Kuehne + Nagel a anunţat că regiunea Europei de Vest va avea sediul central în Amsterdam, Olanda, începând cu 1 octombrie 2016. În plus, tot cu această dată Dr. Hansjoerg Rodi se va alătură grupului şi va conduce regiunea Europei Centrale şi de Est, iar Peder Winther va fi Managerul Regional pentru Europa de Vest.

Din 2008 până în 2015, Dr. Rodi a fost Director Executiv în Europa Centrală pentru DB Schenker Logistics.

„Înfiinţarea a două regiuni europene, la fel de puternice, ne va permite să gestionăm afarerile în Europa, mult mai concentrat. Suntem foarte încântaţi că am promovat doi manageri seniori cu experianta şi – în acelaşi timp – că un executiv extern s-a alăturat echipei noastre”, a afirmat Dr. Detlef Trefzger, CEO pentru Kuehne + Nagel Internaţional AG.