Stiri: Stiri

Kuma România, comenzi importante de export

18.09.2013

Producătorul local de lavoare, blaturi și mobilier pentru băi și bucătării, Kuma România sesizează un număr important de cereri pentru produsele sale care se duc către export. Anul acesta una dintre cele mai importante comenzi primite de Kuma a aparținut unui camping din Olanda care a solicitat lavoare în valoare de 35.000 de euro.

„Am fost uimiţi când am văzut cerinţele de design ale proiectului de camping din Olanda, iniţial am fost convinşi că produsele cerute sunt destinate unui centru SPA de cel puţin 5 stele”, a declarat prin intermediul unui comunicat de presă Camelia Olesen, Director Executiv al Kuma România.

Conform reprezentanților companiei Kuma, comanda sosită din partea camping-ului olandez a reprezentat unul dintre cele mai provocatoare și importante proiecte în care Kuma s-a implicat. Astfel, susțin reprezentanții companiei, au fost solicitate lavoare care măsoară o lungime de cel puțin opt metri, cu multe boluri pe blat și fronturi elipsoidale.

„Indiferent dacă vorbim despre baia dintr-un apartament, hotel, birou sau despre băile publice din camping-uri, ţările nordice pun un accent deosebit pe design şi pe facilităţile oferite, tinzând spre conceptele de tip SPA. Un lucru foarte interesant la proiectul olandez au fost lavoarele foarte lungi, semicirculare, cu bolurile aşezate la diferite înălţimi, acest sistem fiind extrem de potrivit pentru familiile cu copii”, a adăugat directorul executiv al Kuma România.