La Strada Street Mall Concept continuă expansiunea în România

07.02.2018

La Strada Street Mall Concept, dezvoltatorul unuia dintre primele proiecte de tip strip mall din România, anunță construcția a două noi centre comerciale ce urmează să fie livrate până la finalul acestui an.

Primul proiect La Strada din România a fost inaugurat în Popești Leordeni, în luna decembrie a anului 2016, în urma unei investiții de aproximativ 5 milioane de euro.

Dezvoltatorii conceptului La Strada lucrează la ora actuală la proiectele La Strada Street Mall Concept Brașov și La Strada Street Mall Concept Militari, primul urmând să fie livrat în Q2 2018 și cel de-al doilea în Q4, conform planului de dezvoltare. Investiția în proiectele prevăzute pentru anul acesta se ridică la 10 milioane de euro.

“Conceptul La Strada Street Mall aduce noi valențe comerțului modern și s-a născut ca urmare a dinamicii pieței de real estate din România, aflată într-o continuă dezvoltare și schimbare. Dacă până de curând centrele comerciale de dimensiuni mari erau extrem de populare în România și atrăgeau anual investiții masive, am început să intrăm într-o nouă eră a retailului modern, care se axează pe proiecte personalizate de dimensiuni mai mici, pe proximitate și zone cu densitate mare de locuitori, precum noile zone rezidențiale. Această tendință se datorează pe de-o parte faptului că multe dintre orașele din România nu mai suportă proiecte de mari dimensiuni și, pe de altă parte, schimbărilor obiceiurilor de consum ce trasează o nouă direcție în retail. Conceptul La Strada este o consecință a noilor tendințe”, declară reprezentanții La Strada Street Mall Concept.

Centrele comerciale La Strada sunt unice în ce privește configurația, suprafețele, precum și zonele în care sunt construite, respectiv cartiere rezidențiale noi cu un număr mare de locuitori.

Primul proiect La Strada Street Mall Concept ce va fi livrat anul acesta este cel din Brașov. Construit pe o suprafață de 5.000 mp, La Strada Street Mall Brașov va pune la dispoziție aproximativ 2.000 mp pentru spații comerciale. Proiectul este situat în cartierul Bartolomeu, în imediata vecinătate a complexului rezidențial Avantgarden 3, o zonă cu o populație tânără și activitate economică efervescentă. Pentru închirierea spațiilor comerciale din La Strada Street Mall Concept Brașov a fost încheiat un contract cu firma de consultanță Coldwell Banker Brașov.

„Este o plăcere să lucrăm pentru un astfel de proiect și ne bucurăm sa contribuim la dezvoltarea unui nou concept de retail destinat aglomerărilor urbane”, au declarat reprezentanții Coldwell Banker.

 

 

Citiți și despre: