Stiri: IT&C

LASTING System devine distribuitor certificat al Grandstream Networks

LASTING System devine distribuitor certificat al Grandstream Networks

18.08.2023

LASTING System S.A., distribuitor de produse și soluții IT cu valoare adăugată (VAD), și-a extins portofoliul prin încheierea unui parteneriat cu Grandstream Networks, un furnizor american de soluții de comunicații unificate (UC) și rețelistică. În conformitate cu termenii parteneriatului, LASTING System devine distribuitor certificat al portofoliului Grandstream Networks de soluții UC, VoIP, rețelistică și securitate fizică în România.

Soluțiile Grandstream Networks

„Ne bucurăm foarte mult de încheierea acestui parteneriat și de oportunitatea de a adăuga soluțiile Grandstream Networks la portofoliul de comunicații unificate al LASTING System. Cu Grandstream Networks în echipă, compania noastră furnizează soluții complete în zona de UC, rețelistică și VoIP, beneficiind atât de sprijin din partea furnizorului cât și de competențele tehnice adecvate pentru a oferi consultanță, suport în implementare, servicii de instalare și mentenanță la nivel local”, a declarat dl. Octavian Vlad, Business Development Manager în cadrul LASTING.

LASTING System devine distribuitor al Grandstream Networks. Anunț important

„Grandstream Networks este încântată de faptul că LASTING System a devenit partener oficial de distribuție în România”, a declarat Tomer Henn, Director de Vânzări la Grandstream Networks. „Experiența LASTING în piețe multiple, precum și serviciile remarcabile pe care le oferă partenerilor fac din LASTING alegerea perfectă pentru rolul de distribuitor Grandstream Networks. Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm strâns cu LASTING System pentru a oferi clienților din România soluții puternice și de încredere în zona de UC și rețelistică.”

Expertiză în furnizarea de soluții UC complexe

LASTING System are la activ peste 18 ani de expertiză în furnizarea de soluții UC complexe, atât la nivel național cât și internațional. Compania își sprijină partenerii reselleri în identificarea de oportunități, oferindu-le consultanță pentru furnizarea soluțiilor optime și analiza cerințelor clientului, precum și servicii de instalare și întreținere, asistență pentru clienți și formare în utilizarea și administrarea infrastructurilor UC.

Citește și 10 noi companii listate la BVB intră în indicii MSCI